Hogy írjam le valakinek a halálát ha E/1 személyben írok?
Első, ezen most sírtam egyet. xDD
Hát, sok mindentől függ ez. Pl. van ott vele valaki, vagy szépen meghal, mire a csata végeztével valaki észreveszi, hogy jelen volt? Ha ott egy másik személy, és beszél hozzá, hallhatja ezt tompán, vagy semennyire, láthat homályosan, akarhat felé nyúlni, de nem tud mozdulni, érezheti a vér fémes ízét a szájában, ami ugye semmi jóra nem utal, és érezheti a másik kezét tűz forrónak, hiszen, ő egyre hidegebb. Aztán, valami utolsó lényeges gondolatba kapaszkodhat újra és újra, ameddig el nem sötétül a világ... Most nem sikerült szebben megfogalmaznom. :D
Ennek a fejezetnek a végén (második felében) hal meg a főszereplő. E/3-ban írták meg, de gyönyörűen bemutatja, milyen stádiumai vannak a halálának, bár őt egy kard szúrta át... Hátha jól jön. :)
"Egy nyilat lőttek feléje. Szerencsére idejében eléje ugrottam."
Szerintem ez lenne a jó, ez olyan csattanós. :)
Köszönöm a segítséget!
3. válaszoló, köszönöm a linket nem is gondoltam rá hogy azt a fejezetet 3.személyben írjam. XD Így valószínűleg könnyebb lesz.
Ez egy elég érdekes dilemma! :D
Én biztos, hogy az érzelmekre koncentrálnék. Meghalni sokféleképpen lehet. Rettegve, belenyugodva, zaklatottan... Az hogy valaki milyen lelki állapotban hal meg, elég sok mindentől függhet, pl hogy milyen körülmények között kapott halálos sebet, mennyire gyorsan haldoklik (mennyi ideje van gondolkozni), felfogja-e egyáltalán, hogy mi történik vele, van-e vele valaki és ha igen, akkor ki (egy közelálló személy, vagy egy idegen, esetleg az ellenség), ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!