Ha a Trónok Harca sorozatot nagyon szeretem, akkor vajon a könyvet is fogom?
Hát első olvasáskor anno nyári szünetben volt, hogy egész nap csak a könyveket olvastam. Így gyorsan letudtam mind az 5 könyvet.
A könyvben különböző karakterek szemszögéből látod a történetet, egyszer az egyikéből, utána a másikból, és így pl. ha kíváncsi vagy Ned következő fejezetére, akkor ahhoz először le kell tudni pl. Brant, Aryát és Jont, ekkor úgy gondolod, hogy pihenőt tartasz, de mit ad isten? A következő fejezet Nedé, amit vártál, így már csak elolvasod azt is. De utána meg pedig Arya jön, akiét szintén vártad. Bennem kb. ez játszódott le :D
A könyvek egyébként sokkal tartalmasabbak, mint a sorozat. A sorozatban szerintem a könyvbeli karakterek 5%-a sincs benne.
Én ugyan csak az első könyvet olvastam, de nekem valamiért nem nagyon jött be. Mondjuk én olyan vagyok, hogy egyes írók stílusával tudok azonosulni, mással nem. Ezzel nem ment. Viszont a sorozat nekem is tetszik.
Én speciel nem tudtam igazán belemélyedni a könyvbe, nekem nem olvastatta magát. Ettől még másnál lehet, hogy úgy fog működni. Általában úgy gondolom, a könyv bármilyen mű esetében érdekesebb a film után, mint fordítva, tehát a könyv hozzá tud adni a történethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!