Apokalipszis előtti jeleknek ötletek?
1. jönnek a migránsok
2. még több migráns jön
3. még több migráns jön
Hol keresgéléj? A BIBLIABAN!
És nem próbákat hanem ahogy Jézus tanította JELEKET. Az pedig van bőséggel.
Nem igazán értem mi a gond a valaszommal?
Senkit meg nem sértettem (amúgy sem szokásom), csak elmondtam hol keresgélj és mit.
😞
Amúgy már régóta gyanítom szimplán csak azért vagyok le pontozva mert tudjátok hová tartozom.
#4: Az a gond, hogy a kérdező nem feltétlenül a Bibliában említett jelekre kíváncsi, azokat csak példának hozta fel.
Kérdező: Nem igazán értem, miért kellenek próbák a világvégéhez. Azért, hogy megtudják, hogy közeledik-e? Vagy pont a világvégének az elhozatala a cél?
Életszerűt akarsz, vagy valóságtól elrugaszkodottat? Az első esetben ökológiai irányban kutakodj, a másodikban pedig pl. természeti népek hiedelmeiben.
Értem én kedves RoseTyler.
De miért hoznék más iratokat érvként amikor a Bibliát tartom hitelesnek.
Ez az én javaslatom. Más meg mást fog javasolni.
Aki kérdez eldönti melyiknek néz utánna.
Akkor még jobb.
Hiszen aki könyvet akar írni, főleg egy konkrét témában hasznos, ha széleskörű ismerettel rebdelkezik és ehhez sokat olvas.
A Biblia ismerete (még, ha nem is hisznek benne) az alapfokú műveltség része. Az iskolában tananyag.
Károli Biliája pedig meg a magyar nyelv fennmaradását, fejlődését is elősegítette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!