Milyen könyvet olvassak?
Figyelt kérdés
Olyasmit szeretnèk amelyik egy tinèdzser lány èletèről szól (a gimiben).Mint pl a Lúzerek ès bálkirálynők.2017. aug. 29. 13:11
1/7 anonim válasza:
Evernight sorozat
Valamennyire a csitt csitt sorozat
Csodak kora
Talan meg az orok kaland 15/l
3/7 anonim válasza:
Elso vagyok.ha legalabb nem multal el 18 a Carrie t el ne olvasd;)
4/7 anonim válasza:
Ugyan. Én 14 évesen olvastam Kingtől a Ragyogást, mégsem lettem baltás gyilkos. :)
5/7 anonim válasza:
En meg 13 evesen a Carrie t es engem nagyon megerintett csak azert irtam hogy szerintem nem jo otlet
6/7 Bisztrai Teodóra válasza:
Szia!
Ha tinédzer lányról szóló könyvet szeretnél olvasni, akkor én ajánlom a Szent Johanna Gimi sorozatot. Első ránézésre többen el szokták ítélni, de szerintem olvasd el, mert baromi jó, és nem mellesleg egy ideig elleszel vele, mivel összesen 9 részes.
Jó olvasást és további szép napot!
7/7 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! (gimis történet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!