Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van itt olyan aki rendszeres...

Van itt olyan aki rendszeres írója a wattpadnak és tudna segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval, hogyan is működik ez az egész? Szeretném valahol én is "publikálni" az írásomat, de egyenlőre még nem nagyon értem ezt a wattpad dolgot.

Hogya érhetem el, hogy minimális olvasóim legyenek? Hogyan találnak rám?

Honnan látom, hogy olvassák?

Meg úgy általánosságban a többi hasonló kaliberű kérdésre adott válaszokra lennék kíváncsi?

Remélem lesz olyan aki időt szakítana rá :)

2017. aug. 23. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Én szívesen segítek Neked. Rámdobnál egy privátot? Ott egyszerűbb írnom jelenleg. :)
2017. aug. 23. 09:51
 2/5 _ _Kate _ _ válasza:
100%
Szia, ha leírod mi a felhasználóneved, akkor szívesen rádkeresek és elolvasom. :)
2017. aug. 24. 21:49
 3/5 anonim ***** válasza:
A díjazásban (pl. Wattys) nem vagyok otthon, de egyébként szívesen segítek, ha tudok... :)
2017. aug. 25. 22:57
 4/5 hajni0623 válasza:
Tudna valaki nekem is segíteni? én sem értem h hogyan műödik is ez pontosan, most töltöttem csak le és nem értem hogy hogyan kell használni.. :)
2017. szept. 11. 17:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne keseredj el, ha nem jönnek egyből az olvasók, általában idő, míg felfedeznek. Addig viszont ne legyél rest olvasni. Nagyon sokat olvasni. Nézelődj olyan kategóriákban, amelyek érdekelnek, vote-olj és kommentelj szívből szólóan (de csak akkor, ha tényleg tetszik az írás!), ne félj álláspontot foglalni. Kövesd be azokat az embereket, akiket szeretnél, és - ami a legfontosabb - tényleg azt írd, ami te vagy. Ha megjátszod magad, és a több olvasóért elveted a gondolataidat, az a legszánalmasabb dolog, és egy idő után úgyis lehullana a maszk. Plusz így elveszíted azokat az olvasókat, akikért érdemes lenne küzdeni.

Remélem, tudtam segíteni.

2017. szept. 23. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!