Milyen könyveket ajánlanátok 11-12 éves lánynak?
Leiner Laura könyvek közül bármelyik! Nekem tőle a szent Johanna gimi, Bexi-sorozat és a Bábel tetszett a legjobban. :)
Harry Potter könyvek
Vagy Szabó Magdától pl. az Abigél
John Green. Imádom John Green könyveit, főleg a Csillagainkban a hiba című könyve miatt. :D mondjuk ez egy nagyon szomorú könyv volt. Vagy még szintén tőle a Papírvárosok.
Ha szereted a romantikus könyveket akkor Nicola Yoon: Minden minden kömyve kihagyhatatlan.
Még egy utolsót ajánlok, mert ez tényleg egy fantasztikus könyv: Joss Stirling: Lélektársak - Sky
Én annyi idősen ezt szerettem nagyon:
(vagyis ezt pont nem olvastam, de ez a sorozat első része, szóval ezzel kéne kezdeni)
Ezt is ennyi idősen olvastam:
Akkor nagyon tetszett. Lehet most is tetszene, de az unokatesóm évekkel ezelőtt elkérte és nem találja.
A kihagyhatatlan:D
Tizennégy évesen olvastam először és csak azért, mert nem volt más. Biztos voltam benne, hogy utálni fogom. Aztán azóta már egy csomószor újraolvastam és nem tudom letenni...
Meg ez is jó:
Ez is remek sorozat:
(mondjuk ez is pont olyan rész, amit nem olvastam:D)
Harry Potter
Hűvösvölgyi suli
Puszi Erzsi!(ez egy macska szemszögéből meséli a történetet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!