Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szolnokon működik könyvklubb?

Szolnokon működik könyvklubb?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék könyvklubba járni, megvitatni másokkal egy-egy könyvben felmerülő problémát, értelmes beszélgetéseket folytatni könyvekről, új embereket megismerni és általuk ajánlott könyveket olvasni. Szolnokon van erre lehetőség? Valakinek lenne még ehhez kedve? Akár saját könyvklubbot is alapíthatnánk, tudnék rá helyet szerezni :) Ti mit gondoltok erről? Tudtok segíteni?

2017. aug. 14. 14:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia :D Mostanában nem tudom hogy van e erre lehetőség de a Verseghy Ferenc Könyvtárban suliidőben volt ilyen szakkör azt hiszem havonta egy csütörtökön (? ebben sajnos nem vagyok biztos). Nagyon régen voltam de úgy emlékszem jó volt :D Biztosan lesz megint szeptembertől :D ha van esetleg még kérdésed írj nyugodtan, mert szívesen segítek ha tudok :D
2017. aug. 17. 12:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sajnos nekem nem jó a hétköznap, csak a hétvége :S
2017. aug. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!