Pszichológiai könyveket tudtok ajánlani?
Pszichiáter szeretnék lenni, és tudtok ezzel kapcsolatos (tan)könyveket ajánlani?
17 éves vagyok:)
Kathryn Croft- A lány, akinek nincs múltja
Jay Asher- Tizenhárom okom volt
Az első válaszolónak "gratulálok", ezek mióta tankönyvek?
Kérdező szerintem tisztázzunk valamit, te orvos akarsz lenni, aki pszichiátriai szakvizsgát tesz és pszichiáterként dolgozik vagy pszichológus? A kettő nagyon különböző szakma.
Van átfedés persze csak te pszichológia könyveket kérsz, amiből van kismillió tankönyv a szociálpszichológián át a fejlődéslélektanig vagy ténylegesen pszichopatológia, addiktológia érdekel, amivel egy pszichiáter foglalkozik?
Alapozásnak az örök klasszikus Atkinson-Hildegard: Pszichológia tankönyvet ajánlanám.
Igen, ahogy írtad, amivel egy pszichiáter foglalkozik:)
Nagyon megköszönném
Bár ezek nem tankönyvek, de en P. Zimbardo könyveit is nagyon szeretem. Van egy a Pszichológia mindenkinek. Nagyon érdekes és úgy van megírva, hogy azok is megértsék, akik nem szakemberek.
Plusz a Szép álmokat, Billy. Ez egy regény (igaz történet egyébként). Egy több személyiségű férfiről szól.
"Ha pszichiáter szeretnél lenni, akkor először az általános orvosi diplomát kell megszerezned, úgyhogy a biológiával lenne célszerű foglalkozni. A pszichiátria ha jövőre mész orvosira 7 év múlva kerül képbe"
Hűha, nem mondod, hogy el kell végeznem az általános orvosit? Biztos örülsz magadnak, hogy tudod, nagyon okos vagy ! wow
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!