Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Nektek is van olyan könyv,...

Nektek is van olyan könyv, amin felidegesítitek magatok?

Figyelt kérdés

Épp olvasok egy olyan könyvet, ahol a lány, már a második fiúra veti rá magát úgy, hogy mire történne valami, mindig lefújja, és elutasítja őket. Ebbe nem az az idegesítő, hogy nem történik meg a szex köztük, hanem, hogy akkor miért áltatja őket, miért hívja fel a figyelmet arra, hogy könnyen kapható vagyok, ha utána már a belelendüléskor lefújja.

Igaz először olvasok szerelmes regényt, de ha ezek ilyenek én sok esélyt nem adok a romantikus könyv műfajának .

2017. aug. 4. 15:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Valójában amíg én vonaglottam és nyögtem, igyekezve őt

magamra húzni, egy tapodtat sem

mozdult, mintha csak a csókolózást

engedélyezné kettőnknek.'

.. itt is pl leírja az író a nőt egy tárgyszerű lénynek, aki megint agya helyett a puncijával és a vággyal törődik, és ez megismétlődik 10-15 oldalanként, emiatt rosszul vagyok, hogy személyesen magamra veszem a sértést, hogy ennyit érünk mi nők, eddig korlátozódik a gondolkozásunk, nos ezért nem bírom ezt a könyvet pl

2017. aug. 4. 18:45
 12/13 anonim ***** válasza:

A teljesség igénye nélkül:

Egyetemi jegyzet környezettanból - Annyi helyesírási hibával még sehol máshol nem találkoztam, pedig diszlexiás vagyok, így nem vagyok a toppon belőle.

Leslie L. Lawrence könyvek- A főszereplő tiszta Mary Sue, mindig macsó, a nők omlanak utána, azt is megbocsátják, ha félrelép. Magasról tesz mások halálára, szexre kész mindig, még ha épp a halálból hozták vissza fél órája. A keleti mitológia 100%-ban valós, a nyugatiból minden parasztvakítás, kamu, kigúnyolni való dolog.

SzJG - Főleg a szülők miatt, most komolyan, mennyire kell gyűlölni a gyerekedet, hogy a szilveszteri eset után kicsit se vigasztald, inkább szídd és büntesd meg? Azok mindig csak a rosszat keresték a gyerekben, más miatt büntették. Ha nem könyvtári lett volna, földhöz vágom, s ugrálok rajta fél órát.

Jóslatok hálójában - Az nem nyomozás, hogy végigvesszük, mely jóslatok teljesültek be! Arról ne is beszéljünk, hogy az írónak fogalma sem volt az amerikai életről, nem egy alapvető tévedés szerepelt benne. Ja, és minden szereplő ostoba.

Jedi növendék - Nem így képzeltem el Obi-Wan gyerekkorát, túl sok szemétség áldozata lett, Mace tuti gyűlölte, de Qui-Gon is egy pocsék mester a sorozat alapján. Oké, hogy ifjúsági, de azért az sok volt, hogy a Jedi Tanács nem volt képes rájönni, ki támadta meg őket, mikor nem lehetett olyan sok gyanúsított.

Zátonyok között - Poirot elég gáz tanácsot ad a lánynak, soha az életben nem szabad olyannal összejönni, aki meg akart fojtani, mert el akartuk hagyni!

2017. aug. 5. 15:20
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Örülök, hogy nem csak engem húz fel egy-egy könyv , megnyugtat, remélem ilyen rossz könyvet mint a mostani többet nem veszek kezembe, de ha már elkezdtem én sosem teszem le.

2017. aug. 5. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!