Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olyan könyvet keresek ami egy...

Olyan könyvet keresek ami egy fiú naplója, vagy legalábbis a fiú szenszögéből van, van ilyen?

Figyelt kérdés
És lehetőleg van benne valami szerelmes szál is. Egyébként én lány vagyok, de altalában nem igazán értem a fiúk gondolkodását, szval gondoltam így hátha egy kicsit jobban megértem. Lehet akár film is :) és olyan is jó, ha váltott a szemszög (pl. Ilyesmi volt könyvben a tökéletes kémia, filmben meg a változó szerelem (ez az egyik kedvenc filmem) azok tök jók voltqk :)) Köszi! :) 15\L

2017. aug. 2. 13:50
 1/9 PresidentEvil ***** válasza:
100%

.

Sue Townsendtől az Adrian Mole-sorozat, pontosabban az első két kötet, ha nem zavar, hogy a nyolcvanas évek Angliájában íródott és arról a korszakról szól. Adrian a sorozat többi részében már felnőttként szerepel.

2017. aug. 2. 14:09
 2/9 diaaaaa0218 válasza:
100%

Szia! Én 14 éves lány vagyok, nekem van egy hasonló könyvem. Ez a címe: Adrian Mole újabb kínszenvedései,

Sue Townsend írta. Én már ezt többször is elolvastam és nekem tetszett. Abszolút napló formájú,minden kis szöveg előtt ott a dátum. Van benne szerelem is, a fiú iskolába jár, majdnem olyan korú mint mi. (Na jó, egy picit idősebb :D) Még kutyája is van, és szerintem a kis bejegyzések nagyon jók, viccesek! Még annyira hosszúnak sem mondanám. Csak 253 oldal... Ha 15 éves vagy, akkor a kötelező olvasmányok után, tudhatod, hogx milyen egy hosszú könyv...:D

Az én ajánlásom ez volt, szerintem tetszene neked. Jó szórakozást! :)

2017. aug. 2. 14:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Adrian Mole. Csak ajánlani tudom. Règ voltam tini:) De ezt a könyvet akkor nagyon bírtam.
2017. aug. 2. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
83%

Ez azért kemény, hogy hárman néhány percnyi eltéréssel ugyanazt a könyvet ajánlották :D

Én még az Egy különc srác feljegyzéseit mondanám, bár az nem napló-, hanem levélregény, de szerintem zseniális. :)

2017. aug. 2. 14:49
 5/9 anonim válasza:
Már régi, de én máig nagyon szeretem. Szilvási Lajos - Egymás szemében.
2017. aug. 2. 15:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :)
2017. aug. 2. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha nem is most, de pár év múlva lehet, hogy tetszenének:

Erlend Loe: Naiv.Szuper.

Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi

Esetleg:

Kemény Zsófi: Én még sosem

/Ez tulajdonképpen 3 szereplő szemszögéből vezeti a történetet, akik közül kettő fiú./

2017. aug. 2. 19:59
 8/9 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! ( a fiú és a lány szemszögéből is meg van írva a történet, tiniregény)
2017. aug. 3. 08:58
 9/9 anonim válasza:

A fiú és a lány szemszögéből van írva: Veled minden hely ragyogó a címe.

Egyszerűen varázslatos, nem tudod majd letenni. :) Nekem az egyik kedvencem.

2017. aug. 5. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!