Olyan könyvet keresek ami egy fiú naplója, vagy legalábbis a fiú szenszögéből van, van ilyen?
.
Sue Townsendtől az Adrian Mole-sorozat, pontosabban az első két kötet, ha nem zavar, hogy a nyolcvanas évek Angliájában íródott és arról a korszakról szól. Adrian a sorozat többi részében már felnőttként szerepel.
Szia! Én 14 éves lány vagyok, nekem van egy hasonló könyvem. Ez a címe: Adrian Mole újabb kínszenvedései,
Sue Townsend írta. Én már ezt többször is elolvastam és nekem tetszett. Abszolút napló formájú,minden kis szöveg előtt ott a dátum. Van benne szerelem is, a fiú iskolába jár, majdnem olyan korú mint mi. (Na jó, egy picit idősebb :D) Még kutyája is van, és szerintem a kis bejegyzések nagyon jók, viccesek! Még annyira hosszúnak sem mondanám. Csak 253 oldal... Ha 15 éves vagy, akkor a kötelező olvasmányok után, tudhatod, hogx milyen egy hosszú könyv...:D
Az én ajánlásom ez volt, szerintem tetszene neked. Jó szórakozást! :)
Ez azért kemény, hogy hárman néhány percnyi eltéréssel ugyanazt a könyvet ajánlották :D
Én még az Egy különc srác feljegyzéseit mondanám, bár az nem napló-, hanem levélregény, de szerintem zseniális. :)
Ha nem is most, de pár év múlva lehet, hogy tetszenének:
Erlend Loe: Naiv.Szuper.
Nick Hornby: Pop, csajok, satöbbi
Esetleg:
Kemény Zsófi: Én még sosem
/Ez tulajdonképpen 3 szereplő szemszögéből vezeti a történetet, akik közül kettő fiú./
A fiú és a lány szemszögéből van írva: Veled minden hely ragyogó a címe.
Egyszerűen varázslatos, nem tudod majd letenni. :) Nekem az egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!