Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hasonló könyveket tudnátok...

Hullocsillag_2 kérdése:

Hasonló könyveket tudnátok mondani?

Figyelt kérdés

Oké, tudom, hogy rengeted ilyen kérdés van, amihez rengetegen válaszolnak is. De kb. az összeset olvastam, amit nem, azt pedig okkal. Szóval, most fejezem be Jay Crownover-től Rowdy-t, és nem tudok róla, hogy a következő része, Asa, megjelent-e már magyarul. (Ha valaki tud róla, akkor legyen oly szíves belinkelni az oldalt, ahonnan letudom tölteni.)Akkor most hagytam a 2. rész felénél abba Rebecca Donovan- Csak lélegezz trilógiáját. (Ne értsetek félre, nagyon tetszett, de túl sok volt már a szenvedés nekem ebben a könyvben. Miután feldolgoztam, folytatni fogom mindenképp.) Katja Millay - Nyugalom tengere című könyve nagyon- nagyon tetszett. Jennifer L. Armentrout - Luxen sorozat minden részét imádtam. Julie Kagawa - Halhatatlanság szabályai könyvéért bolondulok, várom a 2. részt. (A többi könyvét, a Vastündérek sorozat nem igazán jött át)

Amiket pedig olvastam, és/vagy nem tetszettek: Vámpírnaplók,(no)

Vámpírakadémia (no)

Szent Johanna Gimi (tetszett, és az írónő minden könyve)

Akkordél akadémia (imádtam minden sorát)

Hex hall (szintén)

Szóval, nem igazán tudom milyen könyveket keresek, csak hogy izgalmas legyen, legyen benne szerelmi szál és ha lehet ne 3szög, kalandos, lehet fantasy kategóriában is. És már ezért megkaptam a magamét, hogy "egy jó könyv tök mindegy mikor íródott jó könyv", nem baj, mostani legyen, és a mostani világban játszódjon.

Remélem érthetően fejeztem ki magam, és nem egy összevisszaság lett, amit kétlek. Előre is köszönöm. :D

2017. júl. 26. 21:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok sorozatgyilkos

Fantasy, kaland, komorabb hangulata ellenére képes megnevettetni, a főszereplő király, a és van egy lány, akit "szeret" (azért raktam idézőjelbe, mert ez alatt nem nem a hagyományos szeretetet kell venni; a srác inkább olyan yanderés stílusban tolja).

2017. nov. 11. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!