Victoria2002 kérdése:
Mit tudtok a Beavatott trilógiából Tris anyjáról?
Figyelt kérdés
#beavatottság #Tris anyja
2017. júl. 18. 10:07
1/2 anonim válasza:
Háát nagyon régen olvastam már a könyveket, és az utolsót csak félig olvastam de azért ott megtudtam róla pár dolgot. Nos az van, hogy Tris anyja onnan a kerítésen túlról jött és tudta, hogy őket figyelik. És nem pontosan emlékszek, de azt tudom hogy segíteni jött. Utána össze jött Tris apjával és ezzel sem vagyok biztos de ezzel azt hitték ott kint, hogy már nem segít nekik Tris anyja. Levelezgettek ott meg minden és azt mondta a nő, hogy ha már egyszer vállalta hogy eljön ide, akkor már érezze jól magát meg ilyesmi. Javítsatok ki ha valamit szarul írtam, de filmeket is ezer éve láttam. Ennyi maradt meg, ráadásul az utolsó könyv (és film is) marha unalmas volt így nem erőltettem.
2/2 anonim válasza:
Én pont most olvasom a Beavatottat, a harmadik kötet felénél járok szóval elméletileg még kiderülhetnek dolgok, de egyébként igaza van az előző válaszolónak, tehát: Tris anyját a kerítésen túlról küldik be a városba, hogy megállítsa az Elfajzottak elleni harcot. 15 éves, amikor beküldik, a tetoválásai miatt a Bátrakhoz kerül. Aztán beleszeret Tris apjába, származás szerinti Műveltbe, és közös megegyezés alapján mindketten az Önzetleneket választják későbbi csoportjuknak. Tris anyja meg van győződve róla, hogy eredeti küldetését így is beteljesítheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!