Veletek is szokott ilyen lenni?
Veletek is szokott olyan lenni,hogy elolvastok egy könyvet,utána pedig úgymond üresnek érzitek magatokat? Szóval így elkezd hiányozni maga a könyv világa,a szereplők..én most pont ezt élem át,de már többször is volt ilyen és wáá,úgy utálom ezt az érzést. :(
Ja és ha már itt tartunk,mit olvastok mostanság?
Ha jó a könyv akkor nagyon ki tudok készülni ha vége van :D
Az életben amilyen érzelemmentes vagyok, annyira ki tud ütni ha vége van egy fantasztikus sztorinak.
Volt, hogy majd egy hónapig újat se olvastam, mert annyira megmaradt bennem a másik történet.
Én most keresgélek mit olvassak, mert unok mindent. Várom az új könyvélményt. De utoljára Kendall Kulper- A tenger boszorkányát olvastam, nem lett a kedvencem, de végre nem egy unalmas történet volt, és meglepő. :D
Én is szoktam szomorúságot érezni, ha elolvastam egy nagyon jó könyvet. Van olyan könyv, amit 10 éve olvastam, de még mindig eszembe jut néha.
Most éppen az Édentől keletre című könyvet olvasom John Steinbecktől, előtte meg Gillian Flynn a Sötét helyek illetve Éles tárgyak című könyveit olvastam el pillanatok alatt. Utóbbi kettő hiányozni nem fog, mert bár tetszettek, de elég volt ennyi a sötét hangulatból egy időre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!