Jók és Rosszak Iskolája? (lent)
Valaki tudja, mikor jelenik meg a The Ever Never Handbook?
Mármint magyarul. Elvileg már megjelent külföldön. Egyáltalán lefordítják magyarra?
(értem, hogy nem tudtok sokkal többet, mint egy elkötelezett magyar SGE rajongó, de hátha van valaki, aki ilyen tájékozott - egyébként ha tudtok valamit a negyedik részről, és megosztanátok velem az infót, megköszönném :D)
Előre is köszönöm a válaszokat!
A Twister Media kiadót lenne érdemes megkérdezni a kézikönyvről, hátha kiadják, én is örülnék neki.
Egyébként a következő könyv igazából nem teljesen a negyedik rész, hanem egy újabb trilógia első része, ami ha jól tudom, most ősszel fog megjelenni. Magyarul túl sok infó nincs róla, érdemesebb angolul rákeresni.
Köszönöm szépen!
Igen, elvileg ősszel érkezik - csak épp nem itthon.
Egy újabb trilógia első része? A [link] oldalon nézelődtem, ott láttam a negyedik kötetet (a borítóján olyan mások a hattyúk :o tudom, hogy jelentéktelen, de mégis), de nem olvastam, hogy új trilógia lenne. Idézem. "Minden véggel egy új kezdet jön a negyedik részében Soman Chainani New York Times bestseller Jók és Rosszak Iskolája Küldetések a dicsőségért könyvében -én így fordítanám- stb...
Szóval én már semmit sem értek, de majd kiderül. A fent említett linken szoktam olvasgatni. Nem vagyok valami profi angolos (lévén, hogy most tanulok angolul :"D). Visszatérve a negyedik részhez: Valóban, ez olyan új kezdet-dolognak tűnik, de mégis The School for Good and Evil a címe. Két év múlva kiderül. (Megnéztem, pl. a második részt 2014-ben adták ki külföldön, itthon 2016-ban. Harmadik részt ugyanígy. 2015, majd magyarul 2017-ben) Nagyon várom a folytatást, bárcsak soha se lenne vége. Lehet, hogy túlságosan rajongok érte, de soha nem olvastam még olyan könyvet, amit nem tudtam letenni. Ezt leszámítva. Na azt hiszem túl sokat írtam. Mégegyszer köszönöm a választ! :)
Ez a cikk még márciusban jelent meg, itt egy második trilógiáról írnak, ami persze kapcsolódik az előző könyvekhez, kíváncsian várom :)
Este van már...
Lényeg*
Egyébként ment a zöld pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!