Szerintetek is igazságtalan volt hogy Cedricet kivették a Harry Potter könyvekből és filmekből?
Figyelt kérdés
Én nekem a kedvencem Harry mellett. Igazságtalannak érzem, hogy meghalt. Simán eltudtam volna képzelni a folytatásban is.2017. júl. 15. 23:27
11/11 anonim válasza:
Ohho milyen jól megjátszod magad, csak azért sajnálod mert a felmagasztalt Edward játszotta az Alkonyat nevű maszlagból :D Semmi komolyabb értéket nem tett hozzá a könyvhöz még élőben sem. Az én megsíratott halottaim (könyv alapján első regénysorozatom volt amit megvettem) Piton és a házimanó (Dobby mintha) volt. Piton... róla egy egész fejezet szólt, és rendesen zokogtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!