Mi a kedvenc vezetéknév illetve keresztneveket? Ha nincs kedvenc vezetéknevetek, akkor mit vennétek fel szívesen?
Lakatos, Kalányos-vezetéknév
Alejandro-keresztnév
Couteau ("kutó") - vezetéknév
Keresztnévnek az Angela-t venném fel. Ezzel a névvel is konfirmáltam.
Magyar fiúnév: Csongor
Magyar lánynév: Heléna
Franciából van még kedvencem. Fiúnévből a Benoît (Ejtése "Bönoá") Ez kb. a Bence névnek felel meg.
Lánynévből pedig a Florance ("Floransz") Ennek a férfi párja viszont (A Floran) már nem tetszik. :)
Angolul pedig talán a Victoria (Bár ez magyarul is.) Férfi név nem jut eszembe, ami különösen tetszene.
Vezetékneveket nem tudom, szeretem a sajátomat, soha sem gondolkodtam másikon. :)
Ez amúgy hogyan segít neked a névválasztásban, kedves kérdező? Csak kérdezem, egyébként én is mindig nehezen találok neveket a karaktereimnek. :)
De én Margó lennék nagyon szívesen. Magyarul és angolul (Margot) is. Vezetékneven még én sem gondolkodtam, valószínűleg valami olyasmi, ami illik ehhez a keresztnévhez.
Ha fiú lennék és ugyanúgy válaszolnék erre a kérdésre, akkor pedig azt mondanám, hogy én legszívesebben Vince lennék, hiszen ez is egy olyan név, melynek magyar és angol (Vincent) változata is nagyon tetszik.
Kedves Hetes válaszoló! Mertem feltételezni, hogy nem magyar eredetű nevekre gondol, hanem a Magyarországon adható nevekre, mivel azt gondolom jelezte volna. Másrészt nem a gyermekének keres nevet, hanem a kategória és a címkék alapján ír, és a szereplők neveit szeretné kiválasztani. És én válaszoltam, hogy a kedvencem a Heléna. Miért kell rögtön belém kötni? :D
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!