Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tud jó regényeket...

Valaki tud jó regényeket ajánlani?

Figyelt kérdés
Eddig még nem igazán olvastam regényeket. Valami háború- szerelmes kéne...vagy igazából mindegy. Szóval, aki tud jó regényeket, és nemcsak hallásból tudja , hogy ,,úú ez de jóó könyv!" , akkor az lécíves írja meg.

2017. júl. 1. 00:56
 1/9 anonim ***** válasza:
háború- szerelmes alatt mit értesz?
2017. júl. 1. 01:10
 2/9 SirMoook válasza:
Ha írsz nemet/kort kort akkor talán tudok mondani valami jót :)
2017. júl. 1. 08:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Victor Hugo: A nyomorultak- de ahhoz, hogy ezt elolvasd, kell egy ki idő :))
2017. júl. 1. 20:37
 4/9 anonim válasza:
Szerintem, ebben a háború-szerelmes kategóriában, bejönne neked A Végzet Ereklyéi könyvsorozat. Én már nagyon sokszor olvastam. Az írónő első könyve, így az első kötetnek egyszerűbb a nyelvezete, és a folytatásokban fog nehezedni. Viszont mivel ezzel eggyütt úgymond együtt fogtok fejlődni, és Max csak a végén fogsz rádöbbeni. Érdekes storyja van, az első kötetben szinte azonnal megjelenik majd a szerelem, és a harmadik kötetben mondják majd ki (ha jól emlékszem) azt, hogy háború van, de már az első könyv végétől ez egy kimondatlan dolog. Ha kezdő olvasó vagy, nagyon ajánlom. Ha nem, akkor is. Ha ráveszed magad, hogy elolvasd, akkor egyszerűn bele figsz szeretni. Ha esetleg végig olvasod, akkor nagyon ajánlom, hogy elolvasd az "univerzum" többi kötetét is. Név szerint, a Gonosz Fortélyok (NAGYON JÓ), Pokoli Szerkezetek (szintén). Az előbbi 2012-ben játszódik, és (annak ellenére, hogy időrendi sorrendben, az utóbbit kéne elolvasnod) szerintem ezt kéne a Végzet Ereklyéi után elolvasnod. Az utóbbi az 1800-as években játszódik. Sajnálom, hogy ennyit írtam, nem tudom ki fogja ezt a nagyon hosszú választ elolvasni. Mivel azt kérted, rendesen írjunk megpróbáltam rendeset írni. Felkeltetted az érdeklődésemet, szóval majd feltétlenül írd meg, hogy mit olvasol, ha olvasol.
2017. júl. 1. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre!
2017. júl. 3. 19:34
 6/9 anonim ***** válasza:

James Jones: Most és mindörökké

Háborús és szerelmes egyben. :)

2017. júl. 4. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. júl. 6. 00:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Háborús-Szerelmes: Eragon

Én olvastam, tetszett

2017. júl. 21. 11:40
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a sok választ!
2017. júl. 27. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!