Fun19 kérdése:
Hogy lehetek ismertebb vers iró?
Figyelt kérdés
Sok konyvet olvasok, sok verset irok akar ihletbol vagy ugymond kenyszerbol ami nem is igazan kenyszer. Par eve irogatok verseket csak ugy magamnak de az utobbi idoben eldontottem hogy szeretnem ha masok is olvashatnak a verseim, csak azt nem tudom hogy hol tegyem ezeket közé, milyen platformot ajanlotok? Hogy szerezhetek olvasokat és hol? Valaszokat elore is koszonom.2017. jún. 27. 16:26
1/5 anonim válasza:
Wadpad, vagy létrehozol egy blogot. Esetleg facebookon a Kezdő Tini Írok csoportba. Vagy ha tényleg nagyon jók a versek agy ki egy kötetet. Ajánlom a libri kiadót.
2/5 anonim válasza:
nem tudom :D de én is hasonló helyzetben vagyok :D ha gondolod írj
3/5 anonim válasza:
A poet.hu-n.Nekem is elküldheted privátban...
4/5 anonim válasza:
Én a Wattpadot ajánlom, ott könnyen megtalálnak és van direkt költészet műfaj. Plusz esetleg nézegesd a moly.hu-t ott szoktak lenni vers és novella író pályázatok.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ahoz hogy jó verset írj legyen egy saját stílusod a szavak terén valamint használd sokszor azokat a szavakat amelyeket sokszor használsz a mindennapokban így a versed olyan lesz mint Te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!