Tudnátok nekem csajos, gimis könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Húgomnak nem sokára lesz a szülinapja és imádja az ilyen stílusú könyveket(ezért is szeretném őt valami ilyesmivel meglepni),viszont már az általam ismert összeset olvasta(HVS,SzJG,Lányok regénye,LOL-könyvek,Bábel,Késtél,Zizi naplója,Ropi naplója,Harry Potter,meg még néhány Leiner Laura könyv),és már semmi ötletem nincs.Gondolkoztam már a könyvutalványon is,és akkor végülis rajta múlik,mit vesz,viszont sokkal jobban szeretek "kézzel fogható",szóval olyan kicsomagolhatós ajándékot venni neki,ezért azt nem annyira preferálom.Ha ti se tudtok mit ajánlani,akkor szívesen várok egyéb ötleteket a könyveken kívül,de az akkor valami különleges legyen(ne egyszerű smink,körömlkakk vagy fülbevaló,hanem kicsit egyedibb).Válaszaitokat előre is köszönöm!💕2017. jún. 25. 13:32
3/8 anonim válasza:
Papp Dóra Tükörlelkek (két része van)
4/8 anonim válasza:
Párválasztó sorozat
Illetve ha elmúlt 13, szerintem nyugodtan olvashat már vöröspöttyösöket is, ha nem szeretne fantasyt, akkor van ott bőven más is, én imádom őket
5/8 anonim válasza:
Erdős Zsuzsanna: Vedd már észre! Humoros, romi gimis történet
6/8 anonim válasza:
Szia nekem nagyon tetszett a Hűvösvölgyi gimi B épület és a Hűvösvölgyi suli is
Mindegyik romcsi izgalmas és érdekea
7/8 Janka Sikovna válasza:
Tépődések (Molnár Tóni)
Ebben sok az életbölcsesség, de csajoknak való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!