A Dan Wells trilógiájába érdemes belekezdeni?
Figyelt kérdés
A nem vagyok sorozatgyilkosról lenne szó és a későbbi könyvekről.
Mennyire sok benne a fantasy elem és a "felesleges tini dráma"...?
Talán még jöhet más ajánló is hasonló tematikában, kicsit realistább ábrázolásban is.
Előre is köszönöm!
2017. jún. 11. 21:45
1/5 anonim válasza:
Felesleges tini dráma egyáltalán nincs benne, egy kis fantasy viszont igen. Én olvastam mind a három részét, és nagyon tetszett, szerintem érdemes elolvasni, ha nem zárkózol el ettől a témától :)
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. Nagyon érdemes elolvasni, az egyik legjobb könyv, amit olvastam. Tini dráma tényleg egyáltalán nincs benne, ez nem az a könyv.
3/5 anonim válasza:
Nem mondanám, hogy tini dráma, de számomra nem nyújtott sokat a könyv. Én csak az első részét olvastam, de az is bőven elég volt. Számomra kissé gyerekes, de lehet, hogy téged jobban lekötne. Egy próbát megér.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen érdekel a téma (sőt!) csak a főszereplő miatt idegenkedtem eddig a könyvektől mert, hogy túl gyerekes, éretlen lesz mivel tini...
Teszek egy próbát mindenesetre, köszönöm a válaszokat!
2017. jún. 16. 00:05
5/5 anonim válasza:
A főszereplő imádnivaló :D És ezt úgy mondom, hogy többnyire irtózom a pszichopatáktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!