Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miért van az, hogy sokan akik...

Schwagy kérdése:

Miért van az, hogy sokan akik nem is olvasták a Harry Pottert, csak a filmeket látták véleményt mondanak róla (negatív) mikor nem is ismerik?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen ismerősöm van,és enyhén szolva is dühítő,hogy olyan dolog alapján mondanak véleményt, amit nem is ismernek.

Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?

2017. máj. 31. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

Aki csak a filmet látta, az a filmről mondott valószínűleg nagatív kritikákat. Viszont ha azokat látta, azokról tud véleményt mondani.

Ha már a regényt is lekritizálták úgy, hogy csak a filmet látták az megint más dolog, de gondolom most nem ez történt.

2017. jún. 1. 15:39
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Milyen szakma az, ahol a saját buta véleményedet kell más torkán lenyomni erőből?

A másik dolog, te mindent kipróbáltál már a világon? Honnan tudod, hogy nem a kedvenc ételen a rohasztott hering (Svédországban kapható)? Honnan tudod, hogy az ISIS-es terroristáknak nincs totál igazuk? Honnan tudod, hogy apáca/pap életmódtól nem lennél boldogabb? Egyiket sem próbáltad még ki, mégis van véleményed.

Nagyon buta dolog azt mondani, hogy nem mondhat valaki véleményt, ha nem fektetett valamibe rendeteg energiát és időt. Nyilván a férfi szülészek is inkább mondjanak fel, hiszen nem voltak még sosem terhesek!

2017. jún. 1. 17:57
 13/20 A kérdező kommentje:
Mondhat velemwnyt ha van rola ismerete elozo valaszoloknak meg annyi hogy o azt mondja hogy maga az egesz car koncyvek filmek stb. A szakmai artalmat az egomra ertettem.
2017. jún. 1. 23:48
 14/20 A kérdező kommentje:
ISIS nem letezik.
2017. jún. 1. 23:49
 15/20 anonim ***** válasza:
77%
Én is még hetedikben láttam egy HP filmet és azonnal megtetszett, elolvasta a könyveket, láttam az összes filmet, elég nagy fan voltam, de mindenki kinevetett és megvetett hogy szar, gyerekmese blablabla. Nem kell vele foglalkozni, mondjanak amit akarnak.
2017. jún. 2. 13:37
 16/20 anonim ***** válasza:
Én olvastam a könyveket, még tizenéves koromban, végigértem minden de nem tetszett. Egyszerűen számomra kevés volt a meglepő fordulat, túl sok esetben volt kiszámítható és megjósolható a cselekmény. A filmek felét még nem láttam, így ott nem tudom mennyire másabb a történet, de a könyvekről ez a véleményem.
2017. jún. 3. 02:13
 17/20 A kérdező kommentje:
Van ilyen vélemény is ezzel nincs is probléma, mivel olvastad nem tetszett ennyi van ilyen szóval nem is ez a probléma.:)
2017. jún. 3. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:
18%

Én a Harry Potterben először a könyveket olvastam el, és csak utána néztem meg a filmeket, és rá kellett jönnöm hogy a filmek kb. semmit nem érnek (a könyvhöz képest). Egy csomó jelenetet kihagytak, illetve a színészek egy csomószor nem úgy néznek ki, mint ahogy a könyv leírja.

Ha valamelyik ismerősöm film alapját ítéli meg mimdig azt mondom neki, hogy olvassa el a könyvet, s utána kritizálhat (vagy nem) :)

2017. jún. 9. 06:55
 19/20 anonim válasza:
0%
Szerintem is duhíto, meert néhol a filmben a torténet teljesen más, de ne torodjunk vele, mert tudjuk, hogy a HP a legjobb. Nekem is a két LB-m utálja a HP-t de jól megvagyunk.
2017. jún. 25. 08:00
 20/20 anonim ***** válasza:
47%
Ha valaki csak a filmeket látta, akkor csak nem a könyvekről mond negatív véleményt:D
2017. szept. 17. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!