Miért van az, hogy sokan akik nem is olvasták a Harry Pottert, csak a filmeket látták véleményt mondanak róla (negatív) mikor nem is ismerik?
Rengeteg ilyen ismerősöm van,és enyhén szolva is dühítő,hogy olyan dolog alapján mondanak véleményt, amit nem is ismernek.
Nektek mi a tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?
Aki csak a filmet látta, az a filmről mondott valószínűleg nagatív kritikákat. Viszont ha azokat látta, azokról tud véleményt mondani.
Ha már a regényt is lekritizálták úgy, hogy csak a filmet látták az megint más dolog, de gondolom most nem ez történt.
Milyen szakma az, ahol a saját buta véleményedet kell más torkán lenyomni erőből?
A másik dolog, te mindent kipróbáltál már a világon? Honnan tudod, hogy nem a kedvenc ételen a rohasztott hering (Svédországban kapható)? Honnan tudod, hogy az ISIS-es terroristáknak nincs totál igazuk? Honnan tudod, hogy apáca/pap életmódtól nem lennél boldogabb? Egyiket sem próbáltad még ki, mégis van véleményed.
Nagyon buta dolog azt mondani, hogy nem mondhat valaki véleményt, ha nem fektetett valamibe rendeteg energiát és időt. Nyilván a férfi szülészek is inkább mondjanak fel, hiszen nem voltak még sosem terhesek!
Én a Harry Potterben először a könyveket olvastam el, és csak utána néztem meg a filmeket, és rá kellett jönnöm hogy a filmek kb. semmit nem érnek (a könyvhöz képest). Egy csomó jelenetet kihagytak, illetve a színészek egy csomószor nem úgy néznek ki, mint ahogy a könyv leírja.
Ha valamelyik ismerősöm film alapját ítéli meg mimdig azt mondom neki, hogy olvassa el a könyvet, s utána kritizálhat (vagy nem) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!