Honnan tudnám letölteni a Vizet az elefántnak c. könyvet?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 17:48
2/12 A kérdező kommentje:
Hát kösz :(
2010. máj. 18. 20:42
3/12 anonim válasza:
Ez véletlenül nem az a könyv, amit most megfilmesítenek és Rpatz lesz benne a főszereplő??
4/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, igen, megfilmesítik, de szeretném könyvben is elolvasni :)) Tudod, épp ez a témája az új könyvemnek, mármint a cirkusz :) Azt hiszem, még Robert Pattinson is fog benne játszani. Mármint a filmben :)
2010. máj. 19. 13:13
5/12 anonim válasza:
Ha Csillagtök Robi benne lesz, akkor csak jó lehet! Remélem vámpírt alakít majd benne!
6/12 A kérdező kommentje:
Kétlem :)) Azt hiszem, a főhős lesz, de az egy egyszerű srác, nem vámpír. És a cirkuszhoz keveredik. :) Ez a Csilagtök Robi jó volt XD
2010. máj. 19. 16:14
7/12 anonim válasza:
ma 12:49 vagyok
Hát pont ezt mondtam amit te utánam még 1x leírtál. :D Csak abban nem voltam biztos, hogy te erre a filmre gondoltál-e!
szerintem amin elkezdődnek a forgatások (1 hét max) már elkezdik feltöltegetni a könyvet netre és kb. 1 hónap múlva már könnyen megszerezhető lesz itt gyk-n is! Szerintem.. :)
8/12 A kérdező kommentje:
Igen, utólag jöttem rá, h rá gondoltál, először nem is vágtam le, kire gondoltál xD Hát nagyon remélem, szükségem lenne rá :( Köszi a kommentet!!!
2010. máj. 19. 19:23
9/12 anonim válasza:
Tegnap kezdték el a forgatásokat, az első jelenetet már fel is vették, most folyamatosan tartanak a munkálatok! Szóval ez azt jelenti, hogy egyre több rajongó akarja majd elolvasni a könyvet.. Nézelődök, mert engem is nagyon érdekel most már a könyv! :D
10/12 A kérdező kommentje:
Ha találsz valamit, kérlek engem is értesíts! :) Köszi.
2010. máj. 23. 02:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!