Milyen romantikus tini könyveket ajánlotok? Bővebben lent.
Most vagyok abban a korban hogy imádom az ilyen szerelmes könyveket. Sokat olvastam már: Tökéletes kémia, Anna és a francia csók, Szjg, Lol könyvek, Szívességből szerelem stb.
Most kinéztem egy könyvet melynek címe: Gyönyörű sorscsapás. Valaki olvasta már,mennyire romantikus? És esetleg tudtok még ajánlani romantikus könyveket? 15/L
Nekem a gyönyörű sorscsapás személy szerint nem tetszett.
Rebecca Donovan: What If... - Mi lenne ha...
Rebecca Donovan: Csak lélegezz!-trilógia (Elakadó lélegzet, Visszafojtott lélegzet, Boldogító lélegzet)
Sherry Gammon: Port Fare-trilógia (Szerethetlen, Hihetetlen, Elviselhetetlen)
Kerstin Gier: Időtlen szerelem trilógia (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)
Cassandra Clare: A végzet ereklyéi (Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, Bukott angyalok városa, Elveszett lelkek városa, Mennyei tűz városa)
Cassandra Clare: Pokoli szerkezetek trilógia (Az angyal, A herceg, A hercegnő)
Jennifer E. Smith: Milyen is a boldogság?
Julie James: Gyakorlat teszi a mesterkedőt
Hirtelen ennyi ugrott be. Nem mindegyik szól csak és kizárólag a romantikus kapcsolatról, de csak olyat írtam, amiben fontos szerepet játszik.
Jók, amiket az első írt.
A Nyugalom tengere, A hazudósok és a Csillagainkban a hiba is tetszene, szerintem.
A Gyönyörű sorscsapásnak vannak hibái, de szerintem élvezhető regény és igen, nagyon romantikus, bár vannak benne ágyjelenetek is, szóval az kissé meredekebb könyv, mint egy LOL vagy VP :)
Ami az ajánlást illeti:
Szirmay Ágnes - Szerelemre castingolva
Tavi Kata - Nyitótánc
Jenny Han - A fiúknak, akiket valaha szerettem
Julie Buxbaum - Három dolgot mondj
Gayle Forman - Ha maradnék
Leiner Laura:Bexi sorozat
Meg Cabot:A neveletlen hercegnő
Stephenie Meyer:Alkonyat
L.M. Montgomery: Ann a zöldoromban, Ann családra talál, Váratlan utazás Ezek nem szerelemről szólnak, de romantikusak.
Luisa May Alcott: Egy régimódi lány története
Garcia Marquez: Szerelem a kolera idején (de ez felnőttes ;).
Bronte testvérek könyvei (ezek is felnőttesek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!