Momdanátok olyan könyveket, amiket érdemes elolvasni?
16 èves làny vagyok, imàdok olvasni, de valahogy màr nem tudom mit is olvassak. Első szemèlyben szeretek olvasni, szeretem a disztópikus könyveket, a romantikus könyveket.
Olvasott könyvek, amiket szerettem : Èhezők viadala triológia, Ötödik hullàm trológia, Minden minden, Harry Potter...
(Hàborús könyvek előnyben)
16 évesen szerintem már az Outlander is mehet simán. Én ugyan még csak az első kötetet olvastam, de már előjegyeztettem a következőt, mert hát nem nagyon szokott bentmaradni a könyvtárban parlagon.
Nem romantikus, de disztópikus az Aramanth titka trilógia, illetve szerintem abszolút ebbe a sorba sorolható A Gyűrűk Ura is, amit kár lenne kihagyni, ha szereted a fantasy-t.
Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiről szóló trilógia is klassz.
Legenda trilógia - Marie Lu
A Napszemű Pippa Kenn trilógia - Kemese Fanni
Időtlen szerelem trilógia - Kerstin Gier
Háát... nem éppen romantikus, de nekem örök kedvencek Jule Verne regényei (pl.: Rejtelmes sziget), kicsit tudományos, vannak benne olyan részek amiket általában a fiatalok inkább átlapoznak,de egyébként engem nagyon leköt.
Egyébként Dan Brown-tól tudom még ajánlani a Da Vinci kódot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!