Melyik könyvre gondolhatok? Kellene!
Olvastam egy könyvet, talán pár hónappal ezelőtt, és nagyon tetszett, de sajnos nem értem a végére, és a címére sem emlékszem. Aztán most eszembe jutott, és jó lenne, ha valaki segítene... kérlek!
Szóval, arról szól, hogy egy fiú (azt hiszem, fiú) elmegy valami tűzvész után a rokonaihoz lakni, és abban a faluban van valami "korona", amit letisztítanak, egy nagy dombon áll. De amikor megnézik a domb aljáról is, nem korona, hanem egy meztelen öreg nő, vagy nem tudom, lehet, hogy nem meztelen, de tuti, hogy öreg nő. És a srác meg álmodik egy boszorkányról, aki a dombról jön nagyon gyorsan, de közben biceg. És amikor elmondja a rokonainak, furcsák lesznek vele. Aztán meg valami anyagokat talál (vagy kap?) a régi falubeli boszorkányüldözésről, meg hogy régen nem ez volt a falu neve. Ennyi dereng... valaki tudja? Nagyon tetszett, szeretném megtudni a végét!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!