Leiner Laura- Egyszer című könyvében, Beki kinek irta az Egyszert?
Figyelt kérdés
##Leiner Laura
2017. máj. 14. 10:17
2/11 A kérdező kommentje:
szerintem is, de ezek szerint akkor nem csak nekem nem egyértelmű :D
2017. máj. 16. 19:28
3/11 anonim válasza:
Az Egyszert azon a napon írta amikor balatonon Baloghal kezet fogott, hogy márk karrierjét megvédje. Ez úgy monda a bucsúzó dala. Csak úgy írta nem szánta senkinek arra pedig megesküdött, hogy gerinek soha a büdös életben egy sort se ìr. De amúgy az Egyszer beka dala lett.
5/11 anonim válasza:
Magának írta. És nem a balatoni eset útán, hanem a sikeres felvételijét követően. Nem Márktól búcsú, hanem a Bexi élettől
6/11 anonim válasza:
Senkinek, mert egy búcsú volt. Ezt saját magának írta a Pop/Rock Sztár Leszek!-be.
Tehát:
SAJÁT MAGÁNAK ÍRTA! :)
7/11 anonim válasza:
HONNAN JÖTT HOGY GERINEK? MEGMONDTA HOGY AZ ÉLETBEN NEM ÍRNA NEKI EGY TETVES SORT SEM!!!!A dal a sajátja. De egyébként ha jól átolvasod a könyvet kiderül hogy nem Márknak. Mint mondtam nem Gerinek. Baloghnak biztos hogy nem. És ha jól elolvasod a dalt, és a könyv elejét, akkor rá jössz hogy Körtének.
8/11 Castiellis válasza:
Ezen én is sokat gondolkodtam, de szerintem is Körtének. Csak van egy olyan rész a dalban, hogy "el kell engedj". Ezt nem értettem, hogy miért írta, hiszen Körtének nem kellett elengednie Bekát és nem kellett elbúcsúznia tőle.
9/11 anonim válasza:
Egyértelműen kiderül,hogy saját magának írta. Márk is mondja a könyvben,hogy bele lehet képzelni azt,hogy kettejükről van szó,de ő tudja,hogy nem így van. Tehát nem Márknak írta, de ezt egyébként maga Beki is mondja,hogy ez a 63. dal nem Márké. Gerinek nyilván nem ír dalt. Tulajdonképpen én úgy értelmezem a dal szövegét, hogy abban a főszereplő "Bexi-énje" szól a "Beki/Budai Rebeka-énjéhez". "El kell hogy engedj" = Budai Rebekának el kell engednie Bexit.
10/11 anonim válasza:
Körtének írta. Ez ha a szövegből nem is egyértelmű, kiderül abból, ahogy a végén odafut hozzá és mindent megköszön neki. Szóval nem magának írta. Ez esetben minek mondta volna Márk, hogy adja elő, és tudassa vele, hogy neki is írt egy dalt, mert ha nem teszi meg, később bánni fogja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!