Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ismertek ilyen könyveket?

Ismertek ilyen könyveket?

Figyelt kérdés
Olyanok érdekelnének amik középiskolában vagy egyetemen történnek, de nem ilyen sima szerelmi történetet keresek. Legyen valami mondandója mint pl a Semminek , 13 okom volt , de még az én még sohát is ide sorolnál. Érdekelne az is nektek mi a kedvenc olvasmányotok.

2017. máj. 1. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem például nagyon tetszett, és elég nagy kedvencem lett Mats Strandberg Engelfors trilógiája. Középiskolás lányok, mind különbözőek, és mégis összeköti őket egy fiú halála, és később különleges erőre tesznek szert. De nem olyan sablonos módon. De sok nemcsak nyálas szerelmes könyv van, én goodreads-en szoktam nézelődni, ott külön kategória van azt hiszem a középiskolához.
2017. máj. 1. 14:56
 2/3 Zorka555 válasza:
A Szent Johanna Gimi például szerintem egész jó!
2017. máj. 2. 16:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem középiskola témában a kedvencem a Battle Royale. Hozzáteszem, ez nem aranyos és nem is romantikus történet, inkább thriller. :)

Egy középiskolás osztályt (japán állambácsi döntése alapján) elvisznek egy lakatlan szigetre, ahol kapnak pár napot, és mindenki 1-1 random fegyvert, és a határidő végére egy gyerek maradhat életben, különben mindenki meghal.

Ha nem riaszt vissza ez a téma, akkor ajánlom a könyvet. Zseniálisan mutatja be a dolog pszichológiáját. Azt, hogy pl. kiben bíznak meg... abban, akivel jóban voltak a suliban, vagy esetleg pont abban nem?

2017. máj. 15. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!