Írótársra lenne szükségem. Van valaki, aki lenne az írótársam?
Figyelt kérdés
Nagyon sok ötletem van, és egy 12-16 éves lányt keresek, akivel írhatnék.2017. ápr. 30. 18:45
2/6 A kérdező kommentje:
Már írtam, viszont most nem áll össze sehogy sem új sztori
2017. máj. 1. 17:20
4/6 Cuvu4324 válasza:
Én nagyon szívesen leszek az írótarsad. Jó ötleteim gazdag fantáziám és humoros megjegyzéseim vannak. Én félistenes könyvet írnék. És te? Írj privátba ha én vagyok a szerencsés ha nem mert én akkor is szívesen segítek majd ha benne vagy.
5/6 anonim válasza:
Ha még nincs akkor én is szívesen lennék:). 14/L ha akarsz róla beszélni akkor nyugodtan rám írhatsz privátba.
6/6 anonim válasza:
Bizonyára már késő, de én szintén egy 14 éves lány vagyok, elég sok tapasztalattal. Ha gondolod írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!