Milyen könyvet ajánlanátok?
"még nem olvastam könyvet, de most elkezdeném" :D Ugye olvasni már megtanultál azért? Ha igen, akkor ismerkedj meg a könyvvel!
"A könyv (nyomtatott papírkönyv) az UNESCO meghatározása szerint: Olyan, szövegből és ábrából álló, fizikai (papír) információhordozójú, nem periodikus (irodalmi vagy szakmai célú) publikáció, amely 49 vagy több oldalból áll, terjedelmi szempontból a borítót nem számítva. A könyv nyomdaipari sokszorosítással előállított tömegtermék."
Wikipédia
A következő kérdésre magam is kérdéssel felelnék: a rendező fontos egy film esetében?
Vannak nemrég írt kalandregények, és vannak fiataloknak szóló kalandregények. Oszd be, hogy melyik kell!
Azt, hogy miket olvastam, nem sorolnám fel, mert baromi hosszú lenne a hsz...
Ajánlom a négyrészes Winnetou-t Karl May-tól.
Vernétől a Sándor Mátyást.
Horrorban a régi, klasszikus, Bram Stoker-féle Drakulát.
Írj magánban és akkor bővebben is megvitatjuk, mi való még Neked.
Most én is leolthatnálak, de inkább azt mondom, értékelendő, hogy 22 éves férfiember létedre derekasan bevallottad, hogy még nem olvastál könyvet. Szóval ajánlok neked egy-két írót.
Ha fantasy vagy horror, akkor például Stephen King, Darren Shan, Anne Rice, Neil Gaiman, Mark Lawrence, Dan Wells, Joe Hill, George R. R. Martin, Tolkien, C. S Lewis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!