Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 15-16 évesek! Szoktatok...

15-16 évesek! Szoktatok olvani (mármint könyveket)? És ha igen, mennyit?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 16:32
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én 13 vagyok, de imádok olvasni. Volt már, hogy egy 300 oldalas könyvet egy nap alatt kiolvastam.
2010. máj. 21. 14:42
 22/28 anonim ***** válasza:

Én kb hetente "fogyasztok el" egy-egy könyvet, de ez elég változó, mivel nem mindig van időm. Most is fakt választás miatt csak a kötelező olvasmányt olvastam egész hónapban, de már elkezdtem bepótolni a lemaradásomat :)

Amúgy általában Stephen Kinget, Agatha Christie-t, Jonathan Straud-ot és rengeteg más dolgot olvasok. Néha teljesen terv nélkül bemegyek a könyvtárba, boltba és öt könyvvel távozok, amiket csak úgy, hasraütésszerűen (meg tartalom, cím, beleolvasás) alapján szedek össze...

Erre a 399 Ft-os akcióra még nem is gondoltam! Majd körülnézek, hátha találok valami gyöngyszemet :)

2010. máj. 21. 19:33
 23/28 anonim ***** válasza:

Imádok olvasni!!!

Amióta az eszemet tudom, szeretek olvasni!!

Hogy mennyit? Húúúú.... azt nehéz lesz megmondanom.....Rengeteget, elég? :D

Jelenleg egy 47 részből álló sorozatot olvasok,és a 12. résznél, úgy hogy márciusban kezdtem :) ( Jéghegyek Népe a sorozat címe)

15/L

2010. máj. 21. 20:31
 24/28 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat :))

(Utolsó: Már a 47-es számnál rájöttem, h az a Jéghegyek népe :))

2010. máj. 21. 20:40
 25/28 anonim válasza:
ha jó a könyv pár száz oldal 1 max. 2 nap (nyáron...) Amúgy 1hét
2010. júl. 11. 19:44
 26/28 anonim válasza:
szerintem azért tette fel a kérdező a kérdést, mert kíváncsi, hogy a mai fiatalok mennyit olvasnak. Nem sokat mert a szabadidejüket gépezéssel töltik... Én tanulok, sportolok és gépezek. Olvasni nem szeretek, csak a kötelezőket olvasom el, azokat is szenvedve mert utálok olvasni :S egy film jobban leköt vagy egy cod6 :D 16/F
2010. szept. 25. 19:52
 27/28 A kérdező kommentje:

Hát igen, én is mai fiatal vagyok XD

Amúgy szerintem igenis sokan olvasnak! Persze vannak, akiknek eszébe sem jut, hogy a kötelezőkön kvül (amit szintén nem olvasnak el) léteznek más könyvek is, max twilight meg ezek... de sokan szeretnek olvasni hidd el :)

2010. szept. 25. 20:12
 28/28 anonim válasza:
én mindig is rüheltem a vámpír témát, egyedül a Da Vinci kódot olvastam el magamtól, és lényegében az volt mint a filmben, csak a könyv azért olyan hosszú mindig, mert a helyszíneket, szereplőket stb. le kell írnia az írónak és azzal el megy már egy fél oldal :D
2010. okt. 5. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!