Clary és Jace biszex?
Valahol olvastam még régebben egy angol oldalon,hogy Clary biszex.Jace úgyszintén.(Bár róla ezt nem igazán tudom elképzelni)Előkotortam a Végzet ereklyéit és a Csontvárosban valóban találtam egy erre utaló mondatot.Clary:
"Alec habozott.Sápadt arcával és sötétkék szemével legalább olyan vonzó volt,mint a húga..."
Elméletileg van több is,de azt már nem kerestem meg.A kiragadott mondatot értsem csak hasonlatnak vagy igazat mondott az oldal?(Megjegyzem:Talán kettő éve olvastam ezt és lehet valamit félrefordítottam az akkor még igen hiányos angol tudásommal)
Mi a véleményetek? :)
Szerintem nem azok.Talan még Clary lehetne(talán),de Jace tuti nem.Nem férne bele a gyönyörű angyal-fiu imidzsebe😌
Szerintem.De persze ki tudja mit gondolt az írónő mikor papírra vetette őket..
Jace a való életben biszex. :)
Clary-ről nem tudom.
attól mert valaki heteró/meleg ugyanúgy megtudja mondani valakiről hogy jól néz ki!
és biztos hogy jace és clary is heteró!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!