Üresnek érzem magam, miután elolvastam egy Harry Potter fanfictiont. Mit tegyek?
Óh, hányszor megtörtént velem is :) ... Kellemetlen benne lenni ebben az érzésben, de utólag visszagondolva rá, valahol még is csak jó érzés :D Elfog múlni, lefog ülepedni, akár akarod, akár nem.
Nem tudom mi a legjobb, amit tehetnél ilyenkor... Én amondó vagyok, hogy beszélgess róla, gyűjtsd ki a kedvenc részeidet a ficiből, gondold tovább a történetet, - és ha már kezd - kezd ülepedni, keress az írójától további ficiket.
Az első válaszolóval nagyon egyetértek:)
Velem is rengetegszer előfordult ez az érzés, ami akkoriban borzalmas volt napokig, volt hogy hetekig, nem akartam új történetbe belekezdeni annyira hozzámnőtt az adott fanfiction. Ezt legerősebben három fanfictionnál éreztem: Not for Anything in the World, Harry Potter és a Belső Ellenség (plusz folytatás), valamint a Lily Evans naplója (szintén folytatással). Utólag visszagondolva ezekre nosztalgikus, kellemes érzés fog el, örülök hogy rájuk bukkantam. Nem mellesleg mindhármat újbólkezdtem az évek alatt, így a részleteket is jobban észrevettem.
Ezt tudom ajánlani, kezd újból amikor úgy érzed készen állsz, és hiába mondod hogy nem nyugtat meg, hidd el, átérzem, de mégis ezt tudom tanácsolni: idő. Az idő mindent megold majd:)
A Lily Evans naplója a legjobb magyar fanfiction amit valaha olvastam, tényleg nagyon bele lehet élni magunkat. Viszont még nincs vége!:) A Végső felvonás még csak most kezdődött, ha ez vigasztal. És nyugodtan írj ha gondolod, jobban fog esni ha kiírod magadból a gondolataidat, megvitathatjuk a kedvenc szereplőket vagy amit szeretnél:D
Szóval Ennyire jó? Hallottam már róla ,de még nem olvastam el, mert azt hittem valami hülyeség...De Ennyi pozitív vélemény után biztos el fogom!!
Ezt egyébként ki írta?
Utolsónak: Kezdd el nyugodtan, nem bánod meg!:) Az eleje nehezen indul be (legalábbis engem annyira nem fogott meg), de aztán teljesen beleszerettem, tele van fordulatokkal, izgalommal, érzelemmel, mindennel ami egy jó történethez kell. Ráadásul a szereplők annyira könyvhűek hogy én ezt tekintem "hivatalos" Tekergő korszakos könyvnek:)
Egyébként egy botkrisz művésznévre hallgató leányzó írta, van facebook oldala is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!