Harry Potter egy köszönésképtelen bunkó paraszt?
Figyelt kérdés
Mivel a könyben akárhányszor találkozik Mrs.Weasley-vel, sosem köszön neki! Mrs.Weasley köszön, erre semmi válasz. Vagy csak kihagyták, mert lényegtelen? Szerintem egyáltalán nem az!
Harry Potter és a Titkok kamrája
Pl.:
- Nagyon örülök, hogy eljöttél hozzánk, Harry drágám!
Erre Harry nem mond semmit!
2017. ápr. 1. 18:12
1/8 anonim válasza:
Looool. Biztos szocfóbiás egy kicsit.
2/8 anonim válasza:
Te se lennél vmi szociális ha 11 éven at egy rohadt 1 m2es gardrobban tartottak volna.
3/8 SáraAzIgaziHős válasza:
Biztos csak bólint.Vagy valamit csinál és az írónő nem tartja érdekesnek,hogy minden egyes mozdulatát leírja.Mert az unalmas lenne.szerintem pedig egyátalán nem szociális,hanem okos,bátor és illedelmes szerepet tölt be.
5/8 A kérdező kommentje:
De mondhatna annyit, hogy: Csókolom, Mrs.Weasley!
Nem?
2017. ápr. 2. 15:57
6/8 anonim válasza:
Miért kéne köszönnie?Ő bármit megtehet!Hát megmentette a világot!Istenítse őt mindenki!
(Remélem hallod az iróniát)
7/8 Martina5pns válasza:
valószínűleg csak bólint es azt ahogy egy előttem író monta valószínű hogy ezt az írónő nem akarta leírni hiszen felesleges és unalmas lenne minden mozdulatát leírni.
8/8 anonim válasza:
Harry-nek és Mrs. Weasley-nek volt egy titkos kézdogása, ami hosszú és komplikált volt ahhoz hogy röviden leírja JK szal inkább kihagyta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!