Hát, amit 12 évesen írsz, az valószínűleg nem lesz kasszasiker, de gyakorlásnak jó.
Nyilván senki nem születik profi írónak. Mint mindent, ezt is sokat kell gyakorolni.
Sok sikert.
2017. márc. 31. 15:01
2/10 A kérdező kommentje:
Most csak hobbiból írok egy rövidke történetet. Magamnak. Csak úgy. Sokat olvasok és gondoltam kipróbálom. De nem komolyan, hanem mert megjött a kedvem az íráshoz. Köszi a választ.:-)
2017. márc. 31. 15:35
3/10 anonim válasza:
Hova sietsz? Neked most az a dolgod, hogy kialakuljon a személyiséged, hogy megtapasztald a különböző élményeket és érzelmeket. Olvass is, hogy az irodalomról is tudj dolgokat. Gyakorolj.
Nem kell kapkodni, még nagyon sok évtizeded lesz. Nem kell még most megírnod életed főművét, szóval ezen ne pánikolj.
2017. márc. 31. 19:15
4/10 LeonScottKennedy válasza:
Sosem lehet elég korán elkezdeni. Szerintem ne hallgass az előttem szólókra. Hozd ki magadból a legtöbbet, amit csak tudsz. Törekedj a tökéletes minőségre, a minél jobb megfogalmazásra, az értelmes történetre. Egyébként miről írsz?
2017. ápr. 1. 11:07
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyenlőre egy rövid kis történetre gondoltam. Egy meglepő osztálykirándulás vagy egy izgalmas nyári tábor. Köszi a bíztatást! :)
2017. ápr. 1. 15:44
6/10 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan írj. Ha már most elkezdesz írni, akkor idősebb korodig csak fejlődhetsz. Lehet pár év múlva, majd mosolyogsz egy jót, hogy addigra, már mennyit fejlődött, javult az írásod, de nem baj! Innen csak fejlődni tudsz! Egyenlőre hobbinak tökéletes, és talán évek múlva majd komolyabban is tudsz majd foglalkozni vele.
2017. ápr. 1. 19:45
7/10 anonim válasza:
Szerintem minél előbb kezded az írást annál hamarabb éred el azt a szintet amit most kitűztél magadnak.
Én csak támogatni tudlak mert szerintemm az írás egy jó elfoglaltság is egyben! :)
2017. ápr. 1. 21:55
8/10 anonim válasza:
Nagyszerű dolog, hogy elkezdtél írni, gratulálok!
A jó könyvek (egyik) közös nevezője, hogy az író előre megfogalmazott magában egy konkrét gondolatot, üzenetet, amit át akart juttatni másoknak, az olvasóinak, és arra törekedett, hogy a történet, a fejezetek, leírások, szereplők jellemei mind-mind hozzájáruljanak, elősegítsék a gondolat átjuttatását.
Igazán izgalmas dolog könyvet írni, és az is klassz, hogy sokat olvasol is.
Hajrá
2017. ápr. 2. 22:19
9/10 Csicsky válasza:
Miért ne lenne esélyed? A világ (talán) legfiatalabb írónője (csak 5 éves és már saját könyve jelent meg!):
Amúgy privátban küldtem egy összeállítást amit a kezdő íróknak szoktam elküldeni, hogy könnyebben boldoguljanak az írással (linkek, tanácsok, ajánlott szakirodalom, tesztolvasók, stb.).
2017. máj. 27. 09:33
10/10 anonim válasza:
Ha úgy érzed, hogy amit kitalálsz, az egy átvitt értelmű lefordítása egy, vagy több olyan eseménynek, ami nagy érzelmi hatást mért rád, akkor írd le. Jó ha van egy veled egykorú vetélytársad, akivel versenyezhettek. Én is 12 éves vagyok, mégis könyvet írok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!