Melyik könyv fogott meg utoljára úgy, hogy nem tudtad lerakni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 16:35
1/13 anonim válasza:
Stephen King : Mobil. Most fejeztem be.Én hülye tegnap este belekezdtem,és egész éjszak olvastam.Volt hajnali 4-5 óra mire befejeztem,de nem tudtam letenni..Még jó hogy ma nem kellett dolgozni mennem:)
2/13 A kérdező kommentje:
azt már olvastam ,és neked hogy tetszett a vége?:)
2010. máj. 11. 16:57
4/13 anonim válasza:
Én azért letudtam tenni:D Robin Cook-Vakság
5/13 anonim válasza:
Steven Saylor Roma Sub Rosa sorozatának bármelyik része. :)
6/13 anonim válasza:
Én olvastam a Mobilt..
Nagyon tetszett,egész éjszaka izgultam miatta...
Sajnos a vége meglepett,és nem tetszett,mert valamiért nem ilyen befejezést vártam..valamiért úgy jött le nekem,mintha elfelejtették volna a végét kinyomtatni vagy nem is tudom...talán reménykedtem,hogy a srác végül is meggyógyul...(igazából úgy lett vége,hogy nekem kell eldönteni,hogy marad zombi vagy kezd gyógyulni az apja segítségével...de a könyv szerintem a lehető legjobb..
Jelen pillanatban szintén Stephen King könyvet kezdtem el.A végítélet...Elég hosszú,de hamar kiolvasom...
7/13 A kérdező kommentje:
És garantálom,hogy a Végítélet nem fogod tudni lerakni ...:)Én is meglepődtem a Mobil végén,de valahogy a Colorádói kölyök is ilyen és mégis jó.
2010. máj. 12. 08:03
9/13 anonim válasza:
Konrad Lorenz: Salamon király gyűrűje
10/13 anonim válasza:
Sarah Dessen: Tökéletes
van vastagsága rendesen, mégsem bírtam letenni. egyszerűen szörnyű, mikor tudod, hogy tanulni kéne, de nem tudod, mert a könyv beleragadt a kezedbe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!