Az J. R. Ward FTT-ben melyik női szereplő a kedvenc és miért vagy miért nem?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 16:28
1/6 anonim válasza:
Én Maryt nagyon szeretem, mert szerintem tök aranyos, meg lehet azért is mert nagyon szeretem Rhaget is....
Különben majdnem mindegyiküket szeretem. XD :)
2/6 anonim válasza:
beth mert ő joarc és aranyos
mary mert imádom hollywoodot
3/6 A kérdező kommentje:
Valahogy az embernek mindig a testvérek jutnak eszébe a kedvencek alapján, pedig a feleik is ugyanolyan fontos szereplők :) Nekem Jane és Mary a befutó, de feltehetőleg azért is, mert Rhage és Vishous is a kedvenceim közé tartozik. :)
2010. máj. 12. 11:27
4/6 anonim válasza:
Nagyon hasonló az ízlésünk: nekem is V. és Rhage a kedvencem, és az ő párjaik a legszimpatikusabbak. Azért engem nagyon érdekelne Xhex története is. Vajon miért lett az aki, és összejön-e Johnnal.
5/6 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy az írónő felcsigázza az érdeklődést Xhex és John történetével, biztos minden ki fog derülni a Lover mine-ból. én arra leszek kíváncsi, hogy John hogy jön rá, hogy ő Darius és a testvérek ezt hogyan fogják fogadni :)
2010. máj. 13. 05:24
6/6 anonim válasza:
Nekem Cormia a kedvencem... Jane-t utálom, mert én akarom Vishous-t:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!