Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvet tudnátok ajánlani?

Blau1999 kérdése:

Könyvet tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
olyan könyvre lennék kíváncsi, ami a kamaszok kezeléséről szól, valamint tulajdonképpen az az alapja, hogy ne korlátozással, tiltással neveljük a gyereket. Mint pl.: a Pozitív fegyelmezés című könyv. Ilyen és ehhez hasonló könyvet keresnék.
2017. márc. 15. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:

Nemrég olvastam:

Tudom, mit csinál a gyereked szombat éjjel!

2017. márc. 15. 19:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez nem pont olyan amit keresel, de hátha tetszik: [link]
2017. márc. 15. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Én ezt a kettőt olvastam. Szerintem jó könyvek.

1: [link]

2: [link]

2017. márc. 15. 23:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen 17 éves vagyok. Csak anyukám nagyon görcsösen kezeli a nevelésemet és folyamatosan csak büntet, szid. Sosincs jutalom vagy ha van akkor azt úgy hogy 'na jó megengedem' mintha most nagylelkű lett volna a legkisebb dolgokban is. Szerintem az utolso evekben amig egyutt lakunk fontos lenne, hogy legyen egy kicsit baratnosebb viszony koztunk, hogy ne tiltson el folyton mindentől és fenyegessen mindennel. Ezért szeretnék egy ilyen könyvet ami után talán megváltozna a véleménye
2017. márc. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!