Hol tudnám beszerezni, megvenni a Lányom nélkül soha című könyvet?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve kutatok utána, de reménytelenül, egyik könyvesboltban sem árulják.
Próbáltam mástól megvenni Jófogáson, Vaterán, pár ilyet találtam is, de aki használtan kínálta, az is úgy, hogy a könyv már majdnem 20 éves kiadás és esik szét darabokra, ráadásul egy istenháta mögötti kis faluban él és csak személyesen adná át, szóval erről letettem.
Valaki tudja, hogy lehet ezt megvenni, ha csak használtan is, de normális állapotban? Vagy angolul, nekem az is nagyon megfelel.
2017. márc. 13. 03:33
1/3 TR75 válasza:
Bár elég borsos az ára.
Azt írják, jó állapotú. Tapasztalataim szerint, ha ilyesmit írnak egy könyvről, akkor az nincs szétesve. Látszik rajta, hogy nem mai darab, de szétesve biztosan nincs.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Antikváriumokban is találhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!