Tudnátok ajánlani könyveket?
15éves lány vagyok.És olyan könyveket keresek mint pl:Bábel,SzJG,Akkor szakítsunk,Hűvösvölgyi suli,Bexi sorozat,Nyitótánc
A válaszokat előre is köszönöm!
Meg Cabot: A neveletlen hercegnő naplója
Stephanie Perkins: Anna és a francia csók
Ally Carter: Ha megtudnád, hogy szeretlek, meg kellene öljelek
Kalapos Éva: Egy új élet
Simone Elkeles: Tökéletes kémia
Ne érints
Tökéletes kémia
Időtlen szerelem
Csillagainkban a hiba
Mire jó a rosszfiú?
Én, Sophie P.
Jók és rosszak iskolája
Sajnos, ezeket a könyveket nem ismerem, de nekem is vannak kedvenc könyveim, amiket jó szívvel ajánlok olvasásra:
romantikus:
Dymphina Cusack: Ketten a halál ellen
Dreiser: Amerikai tragédia
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Charlotte Brontë: Jane Eyre
Eric Knight: Légy hű magadhoz
Margaret Mitchell: Elfújta a szél
(Régen, a szocializmus ideje alatt Mo-on be volt tiltva, mert azt is bemutatta, hogy a néger rabszolgákat, volt, ahol emberszámba vették Amerikában, még a rabszolga-felszabadítás előtt is.)
Fábián Janka: Emma szerelme
(Fábián Janka egy ma élő írónő, de nagyon jó a könyve, olyan témájú, mint az Elfújta a szél, ami nagy bestseller volt, csak modernebb. Az Elfújta a szél régen be is volt tiltva, mert amerikai néger rabszolgák is szerepeltek benne, és nem pont úgy bemutatva, ahogy a komcsi időkben szerették volna, mert ezt a rabszolga nőt, aki egy családnál volt alkalmazva, szinte családtagként kezelték, és ez nemigen tetszett abban az időben kormányon lévőknek.)
Dreiser: Amerikai tragédia
Szia!bocsi, nem pontosan ilyen témájù könyveket ìrok le ,de leìrom a kedvenceimet(ezek is áltlában tinikről szòlnak,ebben megegyeznek)
J.L Armentrout: Obszidián (Luxen sorozat 1.)
Sarah J. Maas :Üvegtròn (Üvegtròn sorozat 1.)
Kiera Cass: Párválasztò (párválasztò sorozat 1.)
Tahereh Mafi : Ne érints (ne érints 1.)
Cassandra Clare: Angyal (Pokoli szerkezetek 1.)
Nathalie Somers: Lányok regénye
Kelly McKain: Szivárvány Szalon
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra; Segítség, Youtube sztár lettem!; Itt a vége, lúzer véle!
Meg a többi LOL könyv
Molnár Tóni: Tépődések
Egyetlen hibája, hogy nem regény, hanem párbeszédes, de ettől még szerintem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!