Csak engem zavar, hogy a Mágiaügyi Miniszter Hermione lett?
Hermione a minisztériumban kezdett dolgozni a Varázslény-felügyeleti Főosztályon, és nagyban hozzájárult a házimanók életszínvonalának javításához. Később átment a Varázsbűn-üldözési Főosztályra, ahol már igen magas rangot tölt be.
Voldemort hatalmának ledöntése után Kingsley Shacklebolt lett a mágiaügyi miniszter. Kingsley nem engedte, hogy dementorok legyenek az Azkaban őrei.
Ezek Rowling nyilatkozatai, és igen a 8. részt nem ő írta, így végül is megváltoztathatták a dolgot.
Viszont én nem tudom elképzelni Hermionét miniszterként, Kingsley szerintem sokkal tapasztaltabb nála. Azt se értem miért kellett Rowling elképzelését megváltoztatni?
Fogalmam sincs erről, de ezen sosem gondolkoztam még. Olvastam ugyan a nyolcadikat, de számomra elviselhetetlenül kiábrándító volt. Szerintem borzalmas lett.
1 - Nem regény
2 - A története is rossz
A kérdésedre a válaszom: Szúrja az orromat, de azért mert a nyolcadik rész borzalmas lett.
Köszönöm a válaszokat!
#2 Igaz lehet, de akkor is Hermionét választani... Szerintem ő nem ilyen miniszter alkat.
Az elátkozott gyermek című fanfiction szerint? Arra ne adj sokat, nem Rowling írta:D
Sosem tudom Hermionét Mágiaügyi Miniszterként elképzelni, ahigy te is írtad, Kingsley sokkal tapasztaltabb és hozzá értőbb nála.
Amit az elején írtál hogy Rowling nyilatkozta, na én annál maradtam, sokkal neki valóbb munka.
Persze nem mintha annyira számítana hiszen csak kitalált szereplők, de azért na:D
Nem adok sokat az Elátkozott gyermekre és végképp nem tekintem a HP 8-as részének.
Nagyon látni, hogy nem Rowling írta, olyan logikátlan dolgok fordulnak benne elő.
És nem, én sem tudom elképzelni Hermionet miniszternek.
Előző vagyok (elírás):
*Annak a Hermiónénak nincs tapasztalata, akit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!