Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A smaragzöld (Kerstin Gier)...

A smaragzöld (Kerstin Gier) történik intimebb dolog Gideon és Gwendolyn között?

Figyelt kérdés
Már régebben olvastam a trilógiát és teljesen úgy rémlett hogy szeretkeztek. Most újraolvastam (bár 3 nap alatt a 3 könyvet) és nem olvastam benne semmi ilyesmit, nem tudom, hogy most rosszul emlékeztem a könyvre vagy annyira fáradt voltam hogy ásiklottam felette?:DDDDD

2017. márc. 7. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is többször olvastam és nincs benne ilyen rész. Talán összekeverted egy fanficcal? Már ha olvasol olyat. Bár igaz volt olyan rész, mikor majdnem, de valami mindig beavatkozott.

2017. márc. 7. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem a majdnem eseményekre emlékeztem rosszul. :D köszi a választ!
2017. márc. 7. 19:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Csak smárooltak, nem volt semmi több. Szerintem azért rémlik neked így, mert Gideon És Gwendolyn egy elapszálásuk alkalmával csókolózott, és amikor visszajöttek Xemerius folyton azt kántálta, hogy "szénakazal", és hát erről a szóról az ember inkább a szexre asszociál, ha romesz dolgokat jellemeznek vele ;) ;;D

Én utoljára amúgy szeptemberben olvastam, de még mindig tökre emlékszem az egészre. Egyik kedvenc könyvem, tuti elolvasom mégegyszer, aztán harmadszorra németül fogok majd neki, mert ugye eredetileg azon a nyelven íródott :D 15/L

2017. márc. 7. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!