Tudtok olyan könyvet, aminek egy ronda lány a főszereplője?
Figyelt kérdés
2017. márc. 5. 21:47
1/5 anonim válasza:
Nem ronda, de csúnyácskának gondolt kislányról szól A titkos kert. Bár nem ez az alapmondanivalója, ezt csak úgy megemlítik.
A mi szemüvegesek alapjaiban is arról szól, hogy kirekesztik a változás -szemüveg- miatt.
Jane Eyre sem egy kifejezetten dekoratív nő, ha jól rémlik, bár már vagy 15 éve nem olvastam.
Anne Shirley is vörös, szeplős, nem szépségideál.
Mondjuk azt, hogy "ronda" egyikről sem írják le konkrétan.
2/5 anonim válasza:
The duff, azthiszem az a címe. Én filmen láttam, de ha jól tudom van belőle könyv is. Arról szól, hogy van 3 lány, abból kettő nagyon szép, és van a 3. Aki ugymond egy DUFF ami valami olyasmi, hogy D... Ugly fat friend, szval valami dagadt ronda barát, akitől mindig a barátai felől érdeklődnek. És ezzel szembesíti a legmenőbb fiú, hogy ő egy duff. És a többit majd meglátod. Filmben nagyon jó volt ;)
3/5 anonim válasza:
Meg nem olvastam,de talan "Csúfok"?
Vagy valami ilyesmi a cime. A "DUFF"-ot pedig ajanlom,jo konyv.
4/5 anonim válasza:
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben
5/5 RékaLily válasza:
North of beautiful, Virgin, Hazudósok.
Mindegyik érdekes könyv és kifejezetten az elsőben van "csúnya" lány. Bár csak ő látja magát annak, mások pedig szokatlannak találják a külsejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!