Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen pózban olvassak?

Milyen pózban olvassak?

Figyelt kérdés
Ti hogy szoktatok? Nekem fekve kényelmes lenne, de akkor árnyékolok magamnak. Ülve, meg kiáll a kezem, ahogy tartom a könyvet.
2017. márc. 1. 21:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Lovagló
2017. márc. 1. 21:55
 2/12 A kérdező kommentje:
Megmosolyogtattál de kmolyan kérdeztem, a következő ilyen választ jelzem a moderátornak. Köszi.
2017. márc. 1. 21:57
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én hason fekve az ágyamon, a könyvet a párnának kitámasztva :)
2017. márc. 1. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
Fekve, de mégis ülve. Ez nem tudom mennyire értelmes így.😕 Nekem így pont az állólámpám a vállam fölött megvilágítja a könyvet. Plusz az ablakom is mögöttem van, így ha süt a nap akkor még jobb. :)
2017. márc. 1. 21:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Huhh hát nekem fekve nem kényelmes legalább is nem hosszútávon. Találtam egy olyan pózt hogy hátonfekszem az ágyon keresztbe bal lábam felhúzva jobb lábam a fotel háttámláján és jobb oldalt a takaróm jól összegyűrve váll magasságba amin ott világít a telefon vakuja 😂 most fotelben próbálkozom mögöttem az ablakkal hát eddig nem túl kényelmes pedig y könyv megvilágítása így a legjobb 😅
2017. márc. 2. 12:13
 6/12 A kérdező kommentje:
Javitanék: hason fekve* Köszi a válaszokat amúgy ☺
2017. márc. 2. 12:14
 7/12 Márciuska ***** válasza:
Fotelban, a lábamat felhúzom magam alá vagy felteszem a fotel karfájára. Az ablak nekem így jobb oldalt van, pont megfelel a világítás. Ha ágyon olvasok, akkor az oldalamra fekszem, és megtámaszkodom az egyik könyökömön. Hátránya hogy baromira elzsibbad a kezem, de akkor átfordulok a másik oldalamra, hogy a másik karom is elzsibbadjon. :) De hosszú távon legjobb a fotel.
2017. márc. 3. 20:21
 8/12 A kérdező kommentje:
Fejlesszük a technikánkat :D én mikor fotelban olvasok mostmár úgy szoktam hogy felhúzom a lábaimat arra támasztom a könyvet a háttámlára meg rakok egy párnát ami még plusz az ablakpárkánynak is nekidől vagyis a párkány és a fejem közötti részt kitölti a háttámlára rakott párna :D remélem ez így érthető :D amúgy köszi a tippeket próbálom majd hasznosítani olvasáskor :D
2017. márc. 3. 23:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Szoktam ülve, állva, fekve, felpolcolt lábakkal, félig lelógva az ágyról, félig lecsúszva az ágyról, sétálgatva, sétálva parkban, sétálva városban, parkban űcsörögve, parkban fűben fekve, parkban pokrócon fekve, parkban pokrócon ülve, balaton parton, velencei-tó parton, velencei hegységben, az ingo kövek tetején ülve, badanyony-on, tihanyi apádtságnál...

Egyszerűbben, elég sok helyen tudok olvasni.

2017. márc. 4. 09:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Sétálva? Az komoly 😮 nekem az nem menne 😃 jó sok mindent felsoroltál köszi. 😊
2017. márc. 4. 12:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!