Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanátok?

Milyen könyvet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Szóval olyan könyvet keresek amiben gyorsan követik egymást az izgalmasabbnál izgalmasabb események. Lehetnek ezek az események egy hatalmas összeesküvés részletei, vagy egy nagy családi titok, vagy egy olyan fajtájú mint a PLL (Hazug Csajok Társasága). Lehet benne romantika, de nem szeretem a csöpögős sztorikat. Mindegy melyik korban játszódik, mindegy hogy misztikus-e vagy hogy van-e valóság alapja. A lényeg hogy gyorsan bontakozzon ki, izgalmas legyen hogy ne tudjam letenni és élvezhető vagy esetleg drámasztikus.

Sok mindennel vagyok úgy hogy nekem külön kéne írni egyet mert olyan igényeim vannak hogy azt lehetetlen megvalósítani, szóval hogy ha nincs ilyen könyv akkor csak írjatok hogy nem ismertek vagy nincs ilyen. Előre is köszi <3

2017. febr. 17. 17:12
 1/5 anonim válasza:
Leiner Laura összes könyve.
2017. febr. 17. 17:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Neal Shusterman: Unwind ​– Bontásra ítélve

Brandon Mull: A ​mesés menedék - Titokfölde sorozat

2017. febr. 18. 08:34
 3/5 Mrs.Styleseszter válasza:
LOL.könyvek, Leiner Laura könyvei! Ezek könnyedebb, fiatalosabb történetek.
2017. febr. 18. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:

E. Lockhart: A hazudósok (nagy családi titok van benne, gyártod a kis elméleteidet, a valódi végére meg egyáltalán nem számítasz, jól pofán vág :D)

Dan Wells: Nem vagyok sorozatgyilkos (na ennél jobb könyv nem létezik. Olvasd el és rájössz)

Ransom Riggs: Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei (most télen olvastam, én annyira nem voltam elragadtatva tőle, de ha 13 évesen olvastam volna, szerintem nagyon tetszett volna)

Kerstin Gier: Időtlen szerelem (időutazós könyv, van benne szerelem, titkok meg minden)

Leiner Laura: Bexi (pont 13 éveseknek íródott, nem rossz könyv, és a legtöbb tinilány ismeri)

Remélem tudtam neked tetszőt írni.:) 15/L

2017. febr. 18. 16:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Luxen sorozat. Egy kicsi romantika van benne (az én szemszögemből), de az csak olyan hogy van köztük vmi de nem valják ben egymásnak egy ideig. Kicsit természetfeletti.
2017. márc. 19. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!