Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok, olyan konyveket...

Tudtok, olyan konyveket mondani, ahol a fo tema a romantika, es ahol a fiu kuzd a lanyert, a vegen pedig Heppy End lesz?

Figyelt kérdés
Egy olyan konyvet (vagy konyvsorozatot), ahol mondjuk a fiu nagymeno, sok lany odavan erte (de nem muszaly), a lany pedig egyszeruen csak szeretheto karakter legyen. Ha lahet kuzdjenek egymasert (vagy csak az egyik a masikert), es ha lehet, akkor ne legyen az a tipikus "jobbat erdemelsz" sztori, mert azert nem vagyok oda. Lehet benne csavar is. A vege pedig mindenkeppen Heppy End legyen. Elore is koszonom !!!

2017. febr. 15. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
A legelső kedvencemet ajánlom Neked, ami nem más, mint Colleen Hoovertől a Hopeless. A második kötete a Losing Hope, ez ugyan az, mint az első, csak a srác szemszögéből. Az is rettenetesen érdekes, én mindkettőt imádom. :)
2017. febr. 16. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ezen kívül még J. Sterling A hibátlan játék című könyvét ajánlom. Elfelejtettem leírni, de ebben konkrétan minden benne van amit leírtál és keresel. Az elsőnek is csak annyi "hiányosága" (ami nem az, ha elolvasod) van, hogy a főszereplő srác nem annyira közedvelt. Mindkettőben van egy őrületes csavar, nem hiába kedvencek. :)
2017. febr. 16. 11:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Simone Elkeles - Tökéletes kémia

Stephanie Perkins - Anna és a francia csók

Rachel Hawkins - Hex Hall

Kody Keplinger - DUFF

2017. febr. 16. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Én is a tökéletes kémiát ajánlom.
2017. febr. 17. 16:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom a valaszokat!!!! A tokeletes kemiat olvastam, nagyon jo konyv!!
2017. febr. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!