Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Olvasta valaki Joan Slonczewsk...

Olvasta valaki Joan Slonczewski Elizium - univerzum sorozatát?

Figyelt kérdés
(Elizium lánya, Ajtó az óceánba és Génszimfónia) Ha igen, hogy tetszett?
2010. máj. 7. 19:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én a Génszimfóniát olvastam -egy darabig. Szerintem bűn rossz, ezért képtelen voltam befejezni a könyvet. De vannak, akik szerint isteni mű.
2010. máj. 8. 10:52
 2/13 A kérdező kommentje:
Mért bűn rossz? Szerintem el kéne olvasni az előzményeket, nem a harmadik kötettel kezdeni! Más vélemény?
2010. máj. 8. 13:18
 3/13 anonim ***** válasza:
Ez az első kötet, öcsi! Te írtad rosszul a sorrendet. És igen, bűn rossz.
2010. máj. 8. 16:28
 4/13 anonim ***** válasza:

Úgy értem, az első ami Magyarországon megjelent. Nem akartam még éveket várni mire megjelenik a másik kettő, úgyhogy elkezdtem...

De egyébként önállóan is élvezhető mind a három, már annak, aki élvezi...

2010. máj. 8. 16:34
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok öcsi. Történetesen lány vagyok. Más vélemény?
2010. máj. 8. 20:48
 6/13 A kérdező kommentje:
Valóban ez jelent meg Magyarországon először, de elég sok utalás van a három könyvben mindegyik történetre, ezért el kell olvasni sorban mindhármat, hogy teljes legyen a kép. Ki az akinek tetszett?
2010. máj. 8. 20:49
 7/13 anonim ***** válasza:

Sajnos nem hiszem, hogy ha néhány utalást megértettem volna, akkor annyira élveztem volna ezt a vackot. Nem értek egyet az olyan gondolatokkal, hogy "bezzeg ha a másik kettőt olvastad volna, ez is mennyire tetszene". Számomra világos volt a könyv felénél, hogy nem érdemes tovább olvasni. Ezen semmilyen előzmény nem segített volna, mert nem azzal volt bajom, hogy nem értettem a történetet...

Egyébként ha te csak a pozitív véleményekre vagy kíváncsi, akkor tedd fel úgy a kérdést, hogy "kinek tetszett", ne úgy, hogy "Mi a véleményetek".

2010. máj. 9. 08:42
 8/13 A kérdező kommentje:
MÁsvalaki ???
2010. máj. 9. 14:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Látod, hogy senkit nem érdekel ez a könyvsorozat, mivel nagyon gyenge. Egyszerűen nincsenek rajongói.
2010. máj. 9. 17:43
 10/13 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, nagyon udvariasan kérlek hagyj békén. Én tartom magam ahhoz, hogy ez egy jó könyv. Biztos vagyok benne, hogy más is így van ezzel, csak nem jár erre, hogy ezt a kérdést elolvassa. A szándékom a kérdés feltevésével, az volt, hogy kicsit kielemezzük közösen a regény(ek) mondanivalóját, mert nem csak elolvasni kell egy könyvet, hanem értelmezni és meglátni a mögötte lévő jelentést, ami nagyon is köthető a mai világhoz. De gondolom nem voltál valami jó irodalomból, hogy ezt észrevedd, különben nem csak ócsároltad volna a regényt. Én a legrosszabb könyvre sem mondom azt hogy bűn rossz, mert másnak tetszhet. Elfogadom a véleményed, de most már tovább nem érdekel.

Hozzáteszem annyira azért nem lehet rossz, ha több díjat is kapott a szakmában. Szia

2010. máj. 11. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!