Milyen állatok illenek az alábbi saját szereplőimhez?
Egy HP univerzumban játszódó történeten (fanfiction) dolgozom, arról szól, hogy öt barát elmegy a Roxfortba, stb. Kitanulják az animágiát, de nem tudom, hogy pontosan milyen állatok legyenek.
Karaktereim:
Willy: Jóképű, menő, stílusos, nagy nőcsábász, szinte minden lányt meg tud szerezni. Kviddicsezik, terelő. Sötétbarna haja, barnás szemei vannak. Elég izmos. Nem annyira tehetséges varázsló.
Scott:
Kedves, segítőkész, aranyos személyiség. A lányok oda vannak érte. Szerény. Magas, erős, izmos. Világosbarna haja, zöld szemei vannak. Ügyes pálcaforgató.
Rob:
Elég ügyes varázsló, van egy barátnője (Narcissa Parker) sok közös vonásuk van pl. nagy hipogriff rajongók. Világosbarna haja, világoszöld szemei vannak.
Nick:
A legokosabb tanuló az egész iskolában. Pálcáját eszeveszett sebességgel képes forgatni egy párbaj során. Rengeteg bűbájt, varázslatot, rontást, ártást, átkot ismer. Alacsony, szemüveges, visszahúzódó, szeplős, fekete hajú, sötétbarna szemű. Mindenki gyengének gondolja, de valójában erős jellem.
Molly:
A csapat egyedüli lány tagja. Szőke hajú, kék szemű, kedves teremtés. Elég csinos. Megvan a maga tudása, mindig becsületesen tanul.
Willy: medve vagy farkas
Scott: szarvas
Rob: sas
Nick: gőte
Molly: galamb vagy fehér nyúl
Will:Bika
Scott:Kutya
Rob:Róka
Nick:Bagoly
Molly:Macska
Will: menyét
Scott: kígyó
Rob: szalamandra
Nick: farkas, hiúz, puma, mindenképp valami ragadozó :3 Kiscica *^*
Molly: kutya
Hát... fontos, hogy angliában őshonos állat legyen? Mármint gondolom egy zsiráf érdekesen nézne ki.
Willynek jó a medve szerintem is. Esetleg egy oroszlán jöhetne még szóba; de kétlem, hogy abból sok szaladgálna az angoloknál.
Scott: kutya.
Rob: ló
Nick: valami madár szerintem. Holló vagy sas. Ha nem madár, akkor róka.
Molly: nyuszi
Végül kitaláltam:
Scott - Barna medve
Willy - Szürke farkas
Rob - Szirti sas
Nick - Gyöngybagoly
Molly - Mosómedve
De nagyon nagyon sokat segítettetek!!!!! Ment a zöld mancs! Köszönöm!
Scott - Barna medve
Nick - Szürke farkas
Willy - Mosómedve
Rob - Szirti sas
Molly - Gyöngybagoly
Így jó?
Szerintem Nick-nek jobb lenne valami gyík, vagy ( ahogy előttem mondták) gőte. De egyébként jó. Sok sikert a fanfictonodhoz!
Ha küldesz egy linket, szívesen elolvasom!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!