Tudtok mondani jó könyveker?
Leiner Laurától már MINDENT olvastam a D.A.C nem érdekel és a LOL-os könyvek sem izgatnak.
Légyszi mondjatok olyanokat amik jók és pdf-en letölthető.
légyszi ha lehet akkor írjatok pár mondatot róla.
Előre is köszi.
Bocsi a helyesírási hibákért.
Magyar Elektronikus Könyvtár --> Itt minden vagy majdnem minden pdf-ben letölthető.
Hogy kinek mi a jó, az megint csak ízlés dolga, nekem pl LL könyvei nem számítanak annak, így nem biztos, hogy számodra jónak fognak tűnni az ajánlásaim, de azért megpróbálom.
- Henri Charrière: Pillangó (egy gyilkosságért ártatlanul elítélt férfi megszökik egy fegyenctelepről)
- Ernest Cline: Ready Player One (disztópia, az emberek javarészt egy online világban élik napjaikat, és egy milliomos játékfejlesztő a végrendeletében arra hagyja vagyonát, aki megtalálja a program elrejtett "Eagster Egg"-et.)
- Moskát Anita: Horgonyhely (fantasy, "Egy birodalomban, ahol a föld oda köti az embert, ahová megszületett, csak azoknak van reménye a vándorlásra, a kereskedelemre és a hatalomra, akik várandósak. Ebben a nők uralta, különös mágiával átitatott világrendben három rendkívüli személy keresi a kitörés lehetőségét. ") (Ez a fülszövegből van.)
Akkor így kellett volna feltenned. Így már más.
Fehér Klára: Bezzeg az én időmben (A második világháború idején játszódik, E/1-ben mesél a főszereplő Kati, aki életében először szerelmes lesz)
Meg Cabot könyvei, Ros Asquith könyvei, Jacqueline Wilson könyvei
Ha szereted a régen játszódó könyveket, akkor L. M. Montogmery Anne és Emily sorozatát is ajánlom.
14 év alattinak?
Gergely Márta: Szöszi trilógia
Thury Zsuzsa: Tűzpiros üveggömb
Amúgy kb minden pöttsös vagy csíkos könyvet fel lehetne sorolni...
De kb 14 évesen olvastam először (és azóta nem is tudom, hányszor) Jane Eyre-t... és hát abszolút ennek a korosztálynak való a Harry Potter illetve az Aramanth titka trilógia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!