Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudod ezeket J. R. Ward-...

Tudod ezeket J. R. Ward- Fekete tőr testvériség infókat? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Ki az a Muhrder?

A 10.(a beavatáson kívül a 10.) és a további könyvek kiről fognak szólni?

Igaz, hogy Qhuinn és Blay nem lesz könyve? Ha mégis akkor együtt vagy külön- külön? És mi lesz Lassiter és Tohrment -el?

Azt tudom, hogy a 8.(Lover Mine) Jhonról és Xhex -ről, a 9. meg Manello Manny és Payne -ről szól.

A 9.-nek mi a címe?

2010. máj. 6. 20:09
 1/3 anonim válasza:

Muhrder asszem a testvériség tagja volt, kizárták vagy valami ilyesmi, és talán ő volt Xhex korábbi párja, valami olyasmi utalás van, hogy ő volt az, aki ki akarta szabadítani a manipulátoroktól, de ebben nem vagyok teljesen biztos.

Qhuinn és Blay talán John könyvében jönnek össze, nem tudom, hogy lesz-e saját könyvük. a többi résszel kapcsolatban még szerintem nincs túl sok információ megadva, szerintem John és Payne könyvéből fognak kiderülni az új infók és a lehetséges folytatás.

2010. máj. 13. 07:07
 2/3 anonim válasza:
2010. máj. 13. 07:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Kösszi! ahogy felidézted már emlékszem
2010. máj. 16. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!