Milyen Viharszigethez hasonló könyvek vannak?
Figyelt kérdés
Ajándékba szeretnék könyvet venni, hasonló műfajban, mint a Viharsziget (bűnügyi, rejtélyes). Leginkább mostanában kiadott művek érdekelnek.
Köszi előre is a tippeket!
2010. máj. 6. 15:30
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg Dennis Lehane többi könyvét. Ha tetszett a Vihatsziget, akkor szerintem a többi is tetszeni fog. Én odáig vagyok a könyveitől.
Van egy különálló krimije, a Titokzatos folyó, amiből flm is készült.
Valamint van egy sorozata, ami két magánnyomozó történeteit mutatja be, ebből eddig három jelent meg (Egy pohárral a háború előtt, Sötétség fogd meg a kezem, Megszentelt életek). A negyedik részből (Gone, Baby, gone, magyarul Hideg nyomon)szintén készült film.
Remélem, hogy tudtam segíteni! Jó válogatást!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek a filmek meg is vannak, úgyhogy a könyvek is biztos ugyanolyan jók.
2010. máj. 18. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!